Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ajolla jo liikaakin yritystä Qatarissa

 
Ajolla jo liikaakin yritystä Qatarissa

Niklas Ajo etenee hyvää kyytiä sunnuntaina Qatarissa ajettavaan MotoGP-sarjan 125-kuutioisten luokan MM-avaukseen. Tulokaskuljettaja Ajo, 16, lähtee lauantaina Losailin valonheittimien loisteessa vetäistävään aika-ajoon harjoitusten 15. nopein kierrosaika plakkarissan.
Saksalaisen Interwetten-tiimin Aprilialla kilpaileva nuorukainen pysäytti kellot perjantaina ajetussa kolmannessa harjoituksessa lukemiin 2.10,944. Torstaina hän pisti vielä lähes neljä kymmenystä paremmaksi numeroin 2.10,590.
- Yritin perjantaina jo vähän liikaakin. Aika ei parantunut, joten ei mikään ehjä treeni osaltani, kritisoi nuorukainen suoritustaan.
Yliyrityksen puolelle kääntynyt perjantai menee sekin aluillaan olevan opetteluvuoden piikkiin. Virheistä on otettava opiksi ja sen ajosuoritustaan tarkkaan analysoiva Ajo varmuudella myös tekee.
- Omiin otteisiin on löydettävä lauantaiksi enemmän rentoutta.
Ajo summasi kolmen harjoituksen annin viimeisestä ja väkinäisemmästä 40-minuuttisesta huolimatta suhteellisen tyytyväisenä.
- Ihan all right. Ei mitään suurempia ongelmia.
Pyörä istuu sekin miltei moitteitta valkeakoskelaisen käteen tuulisella aavikkoradalla.
- Säätöjen osalta kyse on lähinnä enää pienistä jutuista, Ajo muotoili rauhallisena ja ottamatta sijoituspaineita aika-ajosta.
Piikkiluokan harjoitusten nopein oli espanjalainen Nicolas Terol ajalla 2.06,957, josta Ajo jäi 3,633 sekuntia. Terol liikkui harjoituksissa omilla sekuntiluvuillaan alittamalla ainoa kuljettaja niukasti 2.07:n kierrosajan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleNiklas Ajo

Tiedot