Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pellinen päätti hienon kautensa maailmancupin pronssiin

 
Pellinen päätti hienon kautensa maailmancupin pronssiin

Jouni Pellinen sijoittui kuudenneksi ski crossissa Norjan Myrkdalen-Vossissa lauantaina. Maailmancupin viimeisen osakilpailun voitti Kanadan Christopher Del Bosco. Toiseksi laski Sveitsin Conradign Netzer ja kolmanneksi Tšekin Tomas Kraus.

– Noh, ei tämän päivän omia suorituksia voi liikaa kehua. Käytännössä erät ratkesivat jo alun terävässä hypyssä, enkä ollut siinä parhaimmillani, Pellinen totesi.

Välierässään Pellinen jäi lähdön jälkeen kolmanneksi Netzerin ja Del Boscon taakse. Yrityksistä huolimatta Pellinen ei kyennyt nousemaan toiseksi, joten tie vei pikkufinaaliin.

– Netzer peitti vanhana kettuna linjaa tosi hyvin. Oli siinä pieniä saumoja mennä ohi muttei mitään todella vaarallista, Pellinen kertasi.

Toisessa välierässä koettiin yllätys, kun maailmancupin voiton jo aiemmin varmistanut Andreas Matt laski vauhdilla ulos. Yleensä itävaltalainen ei sorru vastaaviin virheisiin.

Pikkufinaalissa kohtasivat Pellinen ja Matt sekä kanadalaiset David Duncan ja Nick Zoricic. Matt säntäsi nopeimpana kärkeen pitäen Pellisen ja muut takana loppuun saakka.

– Lähdössä oli taas kovimmat rähinät. Sain puristettua itseni Zoricicin edelle, mutta Matt pääsi karkuun.

Pellisen hienot suoritukset talven aikana oikeuttavat kolmanteen sijaan maailmancupin kokonaistaulukossa. Plakkarissa ovat muun muassa uran ensimmäinen osakilpailuvoitto ja tietysti MM-hopea.

– Onhan tämä ollut aivan uskomaton kausi. Olen nostanut tasoani selvästi, nyt täytyy vain jatkaa työntekoa, tyytyväinen Pellinen kertoi.

Huomenna Norjassa mitellään parikumpareissa, missä on suomalaisista mukana Arttu Kiramo.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Arttu Kiramo

Tiedot

Jouni Pellinen

Tiedot