Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Espoolaiset kahmivat mitaleja alppihiihdon SM-kisoissa

 
Espoolaiset kahmivat mitaleja alppihiihdon SM-kisoissa

Espoo Slalomia edustavat alppihiihtäjät olivat hurjassa vedossa torstaina Ruotsin Åressa. Kasper Hietanen voitti miesten Suomen mestaruuden super-G:ssä, ja Kristiina Rove otti naisten SM-kultaa samassa lajissa. Rove oli paras myös eilisessä syöksylaskussa.

– Nuoret olivat tänään todella kovassa vedossa. Myös keli oli mitä parhain, kun pakkanen hellitti aamun paristakymmenestä asteesta ja aurinko alkoi paistaa, kertoi joukkueenjohtaja Joni Sandvall.

Miesten super-G:ssä hopealle ylsi kuopiolaisen PHS Alpin Eemeli Pirinen ja pronssille Espoo Slalomin Jens Henttinen. Naisissa hopeamitali ripustettiin Vasa Skidklubbin Nathalie Brännkärrin ja pronssimitali Sallan Karhujen Sohvi Virkkulan kaulaan.

Kilpailuissa miteltiin eiliseen tapaan myös Ruotsin mestaruuksista. Ykköstilat menivät samoille nimille kuin keskiviikon syöksylaskussa: Hans Olsson oli miesten nopein, ja Jessica Lindell-Vikarby nappasi naisten kullan.

Miesten superyhdistetyssä vaasalaisjuhlat
Super-G- ja pujotteluosuuksista koostuneessa miesten superyhdistetyssä Vasa Skidklubb otti kaksoisvoiton. Samu Torsti voitti kultaa ja Andreas Romar hopeaa. Molemmat päihittivät kaikki ruotsalaiset, eikä pronssille yltänyt GrIFK Alpinen Joonas Räsänenkään jäänyt kauas kärjestä (+1,17).

– Joonas laski pujottelussa mielettömän hyvin ollen koko porukan nopein. Myös Samu nousi komeasti, kuten tuloksista näkyy, sanoi Sandvall.

Naisten superyhdistetyssä Suomen mestaruuteen laski rovaniemeläisen Santa Claus Ski Teamin Merle Soppela. Saman seuran Lotta Toivonen sai hopeaa ja mitaliputkeaan jatkanut Kristiina Rove pronssia.

Naisten koko kilpailun nopein oli Ruotsin mestaruuden vienyt Emelie Wikström.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Kristiina Rove

Tiedot