Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Marcus Sandell vaihtaa Fischerin suksiin

 
Marcus Sandell vaihtaa Fischerin suksiin

Suomen alppihiihdon maajoukkueessa laskeva Marcus Sandell on solminut yhteistyösopimuksen itävaltalaisen Fischerin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että Sandell käyttää kaudella 2011–2012 Fischerin suksia, siteitä ja kenkiä.

Hän laskee uusilla välineillä jo tänään pujottelun SM-kisoissa Ounasvaaralla. Suksimerkin vaihto merkitsee Sandellille paljon.

– Olen päässyt testaamaan kokonaisuutta, ja yhdistelmä sopii laskutyylilleni erinomaisesti. Fischerin avulla minun on mahdollista kehittyä entistä nopeammaksi laskijaksi. Odotukset seuraavaan kauteen ovat korkealla, Sandell kertoo.

Myös Kalle Palander laskee Fischerillä. Tiimiin vuodesta 2006 kuulunut Palander on päässyt vaikuttamaan vahvasti Fischerin kaluston kehittymiseen.

– On hienoa päästä samaan talliin Kallen kanssa. Uskon, että opin häneltä paljon suksen ja kengän kehittämisestä. Mitä enemmän saan muokattua kalustoa omien tarpeideni mukaan, sitä nopeampi voin olla, Sandell jatkaa.

Sandell on erityisen innostunut uudesta Vacuum Fit -kengästä. Hänen ei tarvitse ottaa paineita tuoreista välineistä ensimmäisessä kilpailussaan Ounasvaaralla, sillä kaikki vaikuttaa olevan kunnossa.

– Vakuutuin heti kättelyssä, kun yhdistelmä toimi hyvin ensitestistä lähtien. Lähden siis täysillä kisaan!

Aiempaa tiiviimmän sparrauksen lisäksi Palander ja Sandell pystyvät hyödyntämään jatkossa samaa huoltomiestä. Yhteistyötä innolla odottava Palander pääsee aloittamaan harjoittelun tulevaa kautta varten huhtikuun puolivälissä.

Fischeriä maahantuovalle Oy Patrol Ab:lle Marcus Sandellin siirtyminen Kalle Palanderin, Tanja Poutiaisen ja Sanni Leinosen seuraksi on kunnia-asia. Patrol on tehnyt pitkäjänteisesti työtä suomalaisen alppihiihdon eteen.

Näiden neljän urheilijan mukanaolo Fischerin tallissa takaa merkille ja Patrolille jatkumon johtavana alppihiihtobrändinä ja tietotaidon tuottajana. Patrol tulee hyödyntämään tämän nelikon mukanaolon tehokkaalla ja kaupallisella tavalla.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleSanni Leinonen

Tiedot

Kalle Palander

Tiedot

Tanja Poutiainen

Tiedot

Marcus Sandell

Tiedot