Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukka Leino siirtyy Fischerin palvelukseen

 
Jukka Leino siirtyy Fischerin palvelukseen

Suomen kärkialppihiihtäjiin lukeutunut Jukka Leino siirtyy Fischerin ja sitä maahantuovan Oy Patrol Ab:n palvelukseen.

Leino tulee toimimaan suomalaisten Fischeriä edustavien alppihiihtäjien koordinaattorina välinevalmistajan, maahantuojan ja urheilijoiden välillä. Tämä kattaa Eurooppa-cup-, FIS- ja maajoukkuetason urheilijat.

Leino tuntee Fischerin kaluston sekä valmistajan toimintatavat hyvin laskettuaan useita vuosia Fischerin suksilla aktiiviurallaan. Jukan tärkein rooli on toimia linkkinä tehtaan ja urheilijoiden välillä taaten laskijoille parhaat mahdolliset välineet kaikkiin olosuhteisiin. Näin suomalaisten urheilijoiden kalusto tulee olemaan korkealla tasolla lajissa, jossa välineiden toimivuudella on merkittävä osuus menestyksen kannalta.

Jukka Leino päätti uransa kauteen 2010. Hän saavutti muun muassa Eurooppa-cupin kokonaisvoiton ja kolme Suomen mestaruutta. Hän edusti Suomea MM-kisoissa neljä kertaa ja laski maailmancupissa usean vuoden ajan.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle