Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Saarinen ripusti nappulakengät naulaan

 
Janne Saarinen ripusti nappulakengät naulaan

Suomen A-maajoukkueen paidassa komeat 42 A-maaottelua pelannut Janne Saarinen päätti ripustaa lopullisesti nappulakengät naulaan.

Janne Saarinen on tunnustellut talven ja kevään ajan sisintään, josko kipinä pelaamiseen palaisi. Se ei palannut ja mies, joka ei tee mitään puolivaloilla, päätti lopettaa komean peliuransa.

- Jalkapalloa pelaamaan ei ole ollut lainkaan ikävä, joten lopettaminen ei ole oikeastaan lainkaan haikeaa. Elämän uudet haasteet ovat niin mielenkiintoisia ja uuden työn parissa on jo kädet täynnä töitä, Saarinen kertoo.

Saarinen pelasi A-maajoukkueessa komean uran ja seuratasolla hän valloitti Suomen ohella Ruotsin, Norjan, Saksan ja Tanskan pelikentät.

- Viihdyin jokaisessa seurassa, jota edustin. Hauskaa oli ja parasta koko jalkapalloilijan urassa oli ne ihmiset, joihin pääsi tutustumaan. Itselle ei merkitse juuri mitään ne voitot ja pokaalit, vaan kaikki ne erilaiset mielenkiintoiset persoonat joiden kanssa pääsi tekemään töitä.

Saarinen ei aio tehdä jalkapalloilijalle ominaista siirtymistä valmennushommiin.

- En aio ryhtyä mihinkään toimiin jalkapallon parissa. Ehkä sitten joskus tulee vielä aika valmentamiselle, mutta se ei ole nyt.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle