Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mika Kohonen vuoden salibandypelaaja Ruotsissa

 
Mika Kohonen vuoden salibandypelaaja Ruotsissa

Mika Kohonen on valittu vuoden salibandypelaajaksi Ruotsissa. Tällä kaudella jo Storvreta IBK:n paidassa Euroopan Cupin ja MM-kultaa Suomen paidassa voittanut Kohonen, 33, pelaa lauantaina Malmössä Ruotsin mestaruudesta yhdestä poikki -finaalissa Warberg - Storvreta. Valinta vuoden pelaajaksi Ruotsissa on Mika Kohoselle toinen.

- Valtavan suuri kunnia, Mika Kohonen sanoo Ruotsin Salibandyliiton sivujen haastattelussa.
- Haluan kiittää Storvretaa ja Suomen maajoukkuetta, koska ilman hyvää joukkuetta ympärillä ei yksittäinen pelaaja voi saada tällaisia palkintoja.

Perusteluissaan palkintoraati kuvaa Mika Kohosta:

Hän on kuulunut yli kymmenen vuotta maailman kärkipelaajiin. Hän on omaa luokkaansa pelatessaan omalla parhaalla tasollaan kuten useimmiten tekeekin. Hän ajattelee hiukan muita nopeammin, saa muut ympärillään nostamaan omaa tasoaan ja on hiukan parempi kuin kaikki muut. Siksi oli itsestään selvä valita juuri hänet vuoden pelaajaksi. Lisäksi hän on oiva esikuva sekä urheilijana että joukkueensa johtohahmona.

Ruotsin vuoden naispelaajan titteli meni Rönnby IBK:n maalivahti Hanna Petterssonille.

Salibandyliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle