Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kotimaisen yleisurheilun TV-oikeudet Ylelle vuoteen 2017 saakka

 
Kotimaisen yleisurheilun TV-oikeudet Ylelle vuoteen 2017 saakka

Suomen Urheiluliitto ry (SUL) ja Yleisradio Oy (YLE) ovat solmineet yhteistyösopimuksen kotimaisen yleisurheilun TV-oikeuksista vuosiksi 2013-2017. SUL:n ja YLEn nykyinen TV-sopimus päättyy vuoteen 2012. Uuden sopimuksen myötä YLE saa oikeudet mm. Suomi-Ruotsi-maaottelun, Kalevan kisojen ja muiden SM-kilpailujen sekä Eliittikisasarjan televisiointiin.

- Olemme erittäin tyytyväisiä TV-sopimukseen, joka takaa kotimaisen yleisurheilun laajan näkyvyyden vapailla kanavilla aina vuoteen 2017 asti. Nyt solmittu sopimus on merkittävässä asemassa koko suomalaisen yleisurheilun kehittämisessä, SUL:n toimitusjohtaja Kari Saarinen iloitsee.

YLE Urheilun päällikkö Markku Jylhäsalo toteaa tuoreella sopimuksella olevan merkittävä sija YLEn urheilutarjonnassa.

- Yleisurheilu on Suomessa erittäin seurattu laji, joka kerää vastaanottimien ääreen korkeat katsojaluvut kaikissa ikäryhmissä. Ylellä on pitkät perinteet yleisurheilun televisioimisessa. Olemme tyytyväisiä, että pääsimme SUL:n kanssa sopimukseen ja voimme jatkaa kotimaisen yleisurheilun esittämistä vapailla kanavilla, Jylhäsalo sanoo.

Suomen Urheiluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle