Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tshekin kukistaminen sinetöi Suomen naisille EFT-voiton

 
Tshekin kukistaminen sinetöi Suomen naisille EFT-voiton

Suomen salibandynaiset saivat mukavan kauden päätöksen voittaessaan Sveitsissä neljän maan kesken pelatun EuroFloorball Tour -turnauksen. Voitto varmistui kun Suomi takoi Tshekin nurin 6-1 (2-0, 1-1, 3-0) ja otti vielä lisäpisteen rangaistuslaukauskisassa.

Suomi otti 2-0-johdon ensimmäisessä erässä turnausjoukkueeseen viimeisenä mukaan kutsutun Elina Enlundin ja Jenni Timosen osumilla. Alun minuuteilla kummallekin joukkueelle tuomittiin rangaistuslaukaus, mutta maalivahdit vetivät pidemmän korren. Toinen erä oli numeroiden valossa tasainen kummankin onnistuessa kertaalleen, vaikka Jonna Mäkelälle merkittiinkin puolet enemmän torjuntoja kuin Lenka Sukovalle.

Eliisa Alangon 4-1-maali ajassa 41.04 taittoi jo vahvasti Tshekin selkärankaa, mutta varmemmaksi vakuudeksi Katriina Saarinen ja Anu Peltokangas kaunistelivat loppunumeroiksi selkeät 6-1. Kun Suomi oli etevämpi myös rangaistuslaukauskisassa, varmistui koko turnauksen voitto jo ennen viimeistä Ruotsin ja Sveitsin välistä kohtaamista.

Salibandyliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle