Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ajon tiimin Zarco ajoi kakkosriviin Estorilissa

 
Ajon tiimin Zarco ajoi kakkosriviin Estorilissa

Suomalaistalli Ajo Motorsportin kuljettajat lähtevät kohtuullisen hyvistä asetelmista sunnuntaina Estorilin radalla Portugalissa ajettavaan 125-kuutioisten luokan kauden kolmanteen MM-osakilpailuun.
Parhaasta vauhdista aika-ajossa vastasi Avant-AirAsia-Ajo -tiimin ranskalainen Derbi-kuljettaja Johann Zarco, joka ylsi kuudenneksi ajalla 1.48,353. Zarco on MM-pisteissä neljäntenä.
- En ole tosin täysin tyytyväinen suoritukseeni, sillä varoin vähän liikaakiin. Radalla oli vielä muutamia märkiä läikkiä sateen jäljiltä, totesi Zarco.
Tallipäällikkö Aki Ajo liikkui samoilla linjoilla.
- Aika-ajoon ei voi olla aivan tyytyväinen, mutta pitää muistaa, että toisaalta näissä olosuhteissa aikaerot kovimman kärjen takana olivat varsin suuria. Kyllä meidän kuljettajillamme on täydet mahdollisuudet taistella podiumsijoituksista sunnuntain kisassa.

Kent kolhi kättään

MM-pisteissä toisena oleva Red Bull Ajo Motorsportin saksalaiskuljettaja Jonas Folger ajoi Aprilialla kahdeksanneksi ja Zarcon espanjalainen tiimikaveri Efren Vazquez yhdeksänneksi.
- Harmittaa Vazquezin puolesta. Hänen pyöränsä moottorissa ilmeni perjantaina ja edelleen myös lauantaina mystisiä mäntävaurioita, kertoi Ajo.
Avant-AirAsia-Ajon malesialainen Zulfahmi Khairuddin oli puolestaan 15:s ja Folgerin tiimikaveri Danny Kent 23:s. Britti Kent kaatui 40 minuutin mittaisen aika-ajon puolivälissä ja ehti ajaa ainoastaan yhdeksän kierrosta.
- Kent kolhi kättään kaatuessaan. Hän siirtyi tohtori Costan (Claudio) tutkittavaksi ja katsotaan nyt, mitä sieltä kuuluu, tuumi Ajo.
Paalupaikalle Estorilissa pauhasi MM-kärki ja jo kolmatta peräkkäistä voittoaan jahtaava espanjalainen Nicolas Terol. Terol takoi paalulle 0,714 sekunnin erolla saksalaiseen Sandro Corteseen. Zarco jäi Terolista 1,797 sekuntia.
Piikkiluokan kilpailu käynnistyy sunnuntaina klo 16.30.

Estoril, Portugali.
MotoGP-sarjan 125-kuutioisten luokan 3/17 MM-osakilpailun aika-ajo ja lähtöjärjestys sunnuntain kilpailuun:

1. Nicolas Terol Espanja, Bankia Aspar Team Aprilia 1.46,556
2. Sandro Cortese Saksa, Intact-Racing Team Germany Aprilia + 0,714
3. Miguel Oliveira Portugali, Andalucia Banca Civica Aprilia + 0,849
4. Hector Faubel Espanja, Bankia Aspar Team Aprilia + 1,044
5. Alberto Moncayo Espanja, Andalucia Banca Civica Aprilia + 1,194
6. Johann Zarzo Ranska, Avant-AirAsia-Ajo Derbi + 1,797
7. Luis Salom Espanja, RW Racing GP Aprilia + 1,942
8. Jonas Folger Saksa, Red Bull Ajo Motorsport Aprilia + 2,001
9. Efren Vazquez Espanja, Avant-AirAsia-Ajo Derbi + 2,038
15. Zulfahmi Khairuddin Malesia, Airasia-Sic-Ajo Derbi + 3,051
19. Niklas Ajo Suomi, TT Motion Events Racing Aprilia + 3,639
23. Danny Kent Iso-Britannia, Red Bull Ajo Motorsport Aprilia + 4,031

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleNiklas Ajo

Tiedot