Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussila ja Kivinen mukaan superpesisavauksen huippuotteluun

 
Jussila ja Kivinen mukaan superpesisavauksen huippuotteluun

Superpesiskauteen otetaan varaslähtö keskiviikkona, kun hallitseva mestari Vimpelin Veto haastaa Muun Suomen tähdistä koostuvan joukkueen. Kentällä nähdään tukku Suomen parhaita pesäpalloilijoita kauden avausilottelussa.

Muun Suomen joukkueen pelinjohtaja Mikko Hylkilä on rukannut hieman kokoonpanoaan ja tehnyt siihen kaksi muutosta. Nuoret supertähdet Tuomas Jussila (Pattijoen Urheilijat, Raahe) ja Lauri Kivinen (Joensuun Maila) on valittu uusina pelaajina mukaan.

Toukokuussa 22 vuotta täyttävä Jussila on Ylivieskan Kuulan kasvatti. Nuori mies nousi suuren yleisön tietoisuuteen Pattijoen Urheilijoiden mestaruuskaudella 2008 uran ensimmäisen Itä-Länsi-valinnan myötä. Jussila on kovakätinen koppari ja monipuolinen vaihtolyöjä.

Nurmeksen Seppojen kasvatti Kivinen, 20, on pelannut Superpesiksessä neljä kautta Sotkamon Jymyn riveissä ja päässyt jokaisella kerralla mitalin makuun. Haave uran ensimmäisestä Suomen mestaruudesta toteutui 2009. Kopparin tontilla viihtyvä Kivinen sai vastuuta viime kaudella myös Jymyn kivikovan ryhmän ykköskärkenä numerolla 1. Siirto Joensuuhun vie jälleen askeleen eteenpäin huippupesäpalloilijana ja takaa merkittävän roolin joukkueessa.

Raahen Jussila korvaa Muun Suomen joukkueessa Koskenkorvan Urheilijoiden Veli-Pekka Yli-Hirvelän ja Joensuun Kivinen saman seuran Juha-Matti Sirviön. Keskiviikkona Vimpelissä pelattavassa ottelussa ovat edustettuna kaikki miesten superpesisjoukkueet.

Kokoonpanot
Mestarit: Vimpelin Veto
Jere Dahlström
Sami Haapakoski
Mikko Haukkala
Ville Hotakainen
Hannu Huuskonen
Mikko Kanala
Kari Kellokoski
Antti Kuusisto
Tuomo Lönnmark
Janne Mäkelä
Sami Parttimaa
Henri Puputti
Timo Rantatorikka
Matias Rinta-aho

Miika Rantatorikka (pj)
Jussi Haapakoski (2. pj)

Muu Suomi
Markku Hylkilä; Kankaanpään Maila
Tuomas Jussila; Pattijoen Urheilijat, Raahe
Timo Kallio; Pattijoen Urheilijat, Raahe
Hannu Kiukkonen; Jyväskylän Kiri
Lauri Kivinen; Joensuun Maila
Toni Kohonen; Sotkamon Jymy
Jani Komulainen; Sotkamon Jymy
Juha Korhonen; Hyvinkään Tahko
Matti Latvala; Kouvolan Pallonlyöjät
Juha Niemi; Koskenkorvan Urheilijat
Sami Partanen; Kouvolan Pallonlyöjät
Simo Rahunen; Kiteen Pallo -90
Mikko Vainionpää; Nurmon Jymy

Mikko Hylkilä; Kouvolan Pallonlyöjät (pj)
Tomi Niskanen; Kankaanpään Maila (2. pj)

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle