Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sami Hyypiä mukaan A-maajoukkueen valmennustiimiin

 
Sami Hyypiä mukaan A-maajoukkueen valmennustiimiin

Suomalaisiin pelaajalegendoihin kuuluva Sami Hyypiä ilmoitti maanantaina 2.5. aktiiviuransa päättämisestä kuluvan kauden jälkeen. Jalkapalloilua Hyypiä ei kuitenkaan jätä, sillä hän siirtyy niin A-maajoukkueen valmennustiimiin kuin valmentajatehtäviin myös seurajoukkueessaan Leverkusenissa.

"Mahtava asia"

A-maajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen saattoi tyytyväisenä ilmoittaa Hyypiän liittymisestä valmennustiimiin Markku Kanervan ja Antti Niemen ohella.

- Minulla on ilo ilmoittaa, että Sami tulee mukaan A-maajoukkueen valmennustiimiin. Se on mahtava asia jo senkin takia, että hän tuntee kaikki pelaajat niin kentältä kuin kentän ulkopuoleltakin. Uskon myös että Samin kohdalla valmennuspuolen tehtäviin siirtyminen käy nopeasti, Paatelainen sanoo.

Hyypiä itse suhtautuu avoimin mieliin tuleviin tehtäviin niin A-maajoukkueessa kuin Leverkusenissakin.

- Yritän kerätä mahdollisimman paljon tietoa ja uusia juttuja. Olen varma, että niitä saan paljon niin Leverkusenissa kuin A-maajoukkueesta Mixulta ja Kanervan Riveltä, Hyypiä sanoi.

- Päävalmentajakysymys on ratkaistu ja liitto teki minusta todella loistavan ratkaisun antaa Mixulle aikaa. Murrosvaihe ei ole helppo ja olen todella iloinen, että Mixu haluaa minun olevan mukana joukkueen kanssa.

Palloliiton tiedotteesa / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle