Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäpalloliitto ja Superpesis puhuvat vastuullisen vedonlyönnin puolesta

 
Pesäpalloliitto ja Superpesis puhuvat vastuullisen vedonlyönnin puolesta

- Kasvanut riski rikollisten haluun käyttää urheilua omiin tarkoitusperiinsä ja rahanpesuun on urheilun kannalta vaarallisempaa kuin mikään muu, totesi Veikkauksen toimitusjohtaja Risto Nieminen Liikunnan ja Urheilun Maailma -julkaisulle maaliskuussa.

Kyse on kansainvälisestä järjestäytyneestä rikollisuudesta, jonka lonkerot ulottuvat globaalissa maailmassa sen joka kolkkaan. Myös suomalaisen kansallispelin on tiedostettava riskit.

Pesäpalloliitto ja Superpesis pyrkivät yhteistyössä Veikkauksen kanssa varautumaan mahdollisiin uhkiin ennalta niin perusteellisesti kuin mahdollista. Pelaajat ja muut seuratoimijat ohjeistetaan toimimaan epäilyttävien tilanteiden varalle.

- Vaadimme ilmoitusvelvollisuutta katto-organisaation suuntaan heti, jos yhteydenottoja tai pieniäkin viittauksia vilpilliseen toimintaan ilmenee. Mitään ongelmia ei ole ollut, mutta on viisasta varautua kaikkeen mahdolliseen etukäteen. Olemme tyytyväisiä, että Suomessa sekä Veikkaus että viranomaiset ottavat nämä asiat vakavasti. Näin haluaa tehdä myös koko pesäpalloväki, Superpesiksen toimitusjohtaja Juha Tikkanen toteaa.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle