Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Katkaiseeko Suomi Venäjän voittoputken maaotteluissa

 
Katkaiseeko Suomi Venäjän voittoputken maaotteluissa

Suomi ja Venäjä ottavat yhteen maanantaina välisarjan päätösottelussaan. Venäjä on hallinnut joukkueiden viimeisimpiä kohtaamisia, mutta kääntyykö kelkka maanantai-iltapäivän yhteenotossa?

Venäjä on voittanut viisi viimeisintä Suomi-maaotteluaan yhteismaalein 21-7. MM- tai olympiakisoissa Suomen viimeisin voitto on makoisa 2-1-jatkoaikavoitto kevään 2007 MM-kisoissa, kun Suomi voitti isäntämaan välieräottelussa 2-1 Mikko Koivun jatkoaikaosumalla.

Kevään 2008 MM-kisoissa Kanadassa Venäjä oli parempi välieräottelussa luvuin 4-0. Viime keväänä Saksassa joukkueet kohtasivat tämänvuotiseen tapaan välisarjan päätösottelussa, jonka Venäjä voitti 5-0.

Tämän kauden EHT-kiertueella Suomi on pelannut neljästi Venäjää vastaan. Itänaapuri on ollut kaikissa kohtaamisissa voitokas.

Suomi säilyttää voitollaan välisarjan kakkospaikkansa ja välttää samalla puolivälierässä Kanadan tai Ruotsin kohtaamisen.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle