Jarkko Immonen oli tehokkaana Norjaa vastaan.

Suomi eteni MM-kisojen välieriin

Suomen ylivoimapeli oli tehokasta puolivälieräottelussa Norjaa vastaan. Leijonat teki peräti kolme ylivoimamaalia ottelussa, jonka loppuluvut olivat 4-1.

Ottelun kaikki maalit tehtiin toisessa erässä. Norjan avausmaalin jälkeen Jarkko Immonen iski ajassa 26.01 ylivoimalla 1-1-tasoituksen. Tuomo Ruutu vei Leijonat 2-1-johtoon vajaa kolme minuuttia myöhemmin jälleen ylivoimalla.

Myös Suomen kolmas maali oli ylivoimaosuma. Verkkoa heilautti ajassa 35.38 Jarkko Immonen illan toisella maalillaan. Immosen ensimmäisen maalin tapaan tämänkin osuman syötti Mikael Granlund.

Illan viimeisen maalin Leijonat teki tasakentällisin. Jani Lajunen viimeisteli uransa ensimmäisen MM-kisamaalin ajassa 38.29.

Varmoin ottein maaliaan varjellut Petri Vehanen otti kiinni 37 kiekkoa. Norjan ainoa maali syntyi Ken Andre Olimbin toimesta rangaistuslaukauksesta ajassa 23.56.

Suomen parhaana pelaajana palkittiin kahden maalin Jarkko Immonen.