Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen tytöt aloittivat MM-karsinnat voitolla

 
Suomen tytöt aloittivat MM-karsinnat voitolla

Suomi aloitti mainiosti lentopallon alle 20-vuotiaiden tyttöjen MM-karsinnat Moskovassa. Avausottelussa kaatui Israel 3-1 (25-21, 22-25, 25-23, 25-14).

- Alku oli hiukan kankeaa, mutta sitten saatiin omasta pelistä kiinni. Aloitussyötöt olivat jälleen meidän joukkueellamme erinomaisia. Israelin vastaanotto pätki ja se ei oikein päässyt pyörittämään hyökkäyspeliään, Suomen valmentaja Mariliisa Salmi kertoi.

Aloitussyötöissä erityisesti passari Kaisa Alanko sai hyviä putkia ja iski kaikkiaan 27 syöttöä ottelussa. Plusmiinustilastossa hakkuri Mira Hämäläinen ja yleispelaaja Karoliina Kyllönen ylsivät parhaimpina viiteen plussaan.

- Koko joukkue pelasi tänään hyvin, Salmi kiitteli.

Toisena yleispelaajana aloitti Noora Kosonen, kävi välillä vaihdossa ja tuli taas takaisin pelaten hyvin. Keskitorjujina pelasivat Annika Kivioja ja Eveliina Smolander sekä liberona Tiiamari Sievänen.

- Tämä ottelu oli aikalailla sitä mitä pelaajilta odotinkin. Pelattiin aika rauhallisesti kaikissa tilanteissa. Muutenkin joukkue on positiivissa fiiliksissä. Jääkiekkoilijoiden maailmanmestaruudesta on otettu kaikki irti, Salmi kertoi.

Israel on hyvin fyysinen joukkue ja lyö todella lujaa. Suomen onneksi iskut menivät usein minne sattuu. Israelilaiset ovat myös pidempiä kuin suomalaiset, mutta siitä ei ollut tällä kertaa heille hyötyä.

Torstaina Suomi kohtaa Tanskan, perjantaina Saksan ja lauantaina Venäjän.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle