Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussi Piirainen hiihdon maajoukkuevalmentajaksi

 
Jussi Piirainen hiihdon maajoukkuevalmentajaksi

Liikuntatieteiden maisteri Jussi Piirainen on valittu maastohiihdon maajoukkueen valmentajaksi.

Suomen Maastohiihto ry:n hallitus valitsi tänään yksimielisesti 35-vuotiaan liikuntatieteiden maisteri Jussi Piiraisen Suomen A-maajoukkueen valmentajaksi.

Piirainen on toiminut yli kymmenen vuotta erilaisissa hiihdon valmennustehtävissä. Hänellä on myös kahden vuoden kokemus valmennustehtävistä Kanadassa. Piirainen toimii tällä hetkellä Sotkamon urheilulukion hiihtovalmentajana.

"Piiraisen koulutus ja laaja-alainen osaaminen sekä kokemus antavat hyvät lähtökohdat maajoukkueen valmentajan tehtävän hoitamiseen ja hän omaa hyvät mahdollisuudet kehittyä valmennusuralla”, perustelee Suomen Maastohiihto ry:n puheenjohtaja Reijo Alakoski valintaa.

Suomen hiihtomaajoukkueen kauden 2011 - 2012 valmennuksen ja huollon kokonaisjärjestelyistä tiedotetaan toukokuun loppuun mennessä.

Maastohiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle