Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jarmo Korhonen maailmanliigan ensikertalainen

 
Jarmo Korhonen maailmanliigan ensikertalainen

Miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Daniel Castellani valitsi torstaina kesän ensimmäisen maailmanliigajoukkueen Suomen matkatessa Portugaliin. Joukkueen ensikertalainen on liberon paikalla esiintyvä Jarmo Korhonen.

Suomi kohtaa 28.-29.5. Povoa de Varzimissa Portugalin kahteen otteeseen.

Castellanin 12 pelaajan ryhmään Portugaliin valittiin myös maajoukkueeseen palannut Tuomas Sammelvuo. Sammelvuo ei vielä ole lähellekään täysin pelikuntoinen, mutta mahdollisia takakenttäkomennuksia saattaa Castellanin mukaan olla tarjolla. Lisäksi argentiinalaisvalmentaja painotti Sammelvuon tärkeyttä joukkueen henkisenä johtajana.

Joukkueen passareiksi otteluihin valittiin Ranskassa kautensa tulevana viikonloppuna päättävä Eemi Tervaportti ja Jani Sippola. Mikko Esko kuntoutuu hyvää vauhtia ja saattaa olla mukana jo seuraavana viikonloppuna Serbiassa.

Hakkuriosastolla Mikko Oivanen on ainoa varsinainen hakkuri, mutta Urpo Sivula sekä Matti Hietanen ovat varalla myös tälle paikalle. Varsinaisia "puhtaita" yleispelaajia ovat Sammelvuon lisäksi Antti Siltala ja Jari Tuominen. Olli Kunnari tulee mukaan maailmanliigavahvuuteen ensimmäisenä kotipeliviikonloppuna.

Keskitorjujaosasto on tutu aiemmilta vuosilta, kun Portugaliin matkaavat Konstantin Shumov, Matti Oivanen ja Jukka Lehtonen.

Suomen joukkue Portugaliin maailmanliigan avausviikonlopun otteluihin 28.-29.5.

2 Eemi Tervaportti, p
5 Antti Siltala, yp
6 Tuomas Sammelvuo, yp
7 Matti Hietanen, yp/h
8 Jari Tuominen, yp
10 Urpo Sivula, yp/h
13 Mikko Oivanen, h
14 Konstantin Shumov, kt
15 Matti Oivanen, kt
17 Jani Sippola, p
18 Jukka Lehtonen, kt
20 Jarmo Korhonen, l
Päävalmentaja Daniel Castellani
Apuvalmentaja Jussi Heino
Apuvalmentaja Mario Martinez
Joukkueenjohtaja Jani Nieminen
Fysioterapeutti Tapio Kangasniemi
Tilastomies Eduardo Romero
Tiedottaja Toni Flink

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com 


Takaisin edelliselle sivulle