Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi rökitti Tanskaa MM-karsinnoissa

 
Suomi rökitti Tanskaa MM-karsinnoissa

Suomi otti jo toisen voittonsa lentopallon alle 20-vuotiaiden tyttöjen MM-karsinnoissa Moskovassa. Tanska kaatui jytkynumeroin 3-0 (25-12, 25-12, 25-19).

Suomen aloitussyöttö oli jälleen hyvä niin kuin ensimmäisessä ottelussakin Israelia vastaan. Aloitusten vastaanottokin sujui nyt paremmin kuin avauspelissä.

- Tänään yritettiin saada lisää töitä keskipelaajille ja osittain siinä onnistuttiinkin. Meillähän on kolme hyvää keskaria, Suomen päävalmentaja Mariliisa Salmi kertoi.

Keskipelaajina aloittivat Annika Kivioja ja Eveliina Smolander. Myös Krista Bjerregård Madsen pääsi vaihdosta kentälle.

- Libero Tiiamari Sieväsellä oli eilen vähän hakemista, mutta tänään liberopeli alkoi jo toimia.

Passari Kaisa Alanko ylsi peräti yhdeksään pluspisteeseen ja yleispelaaja Karoliina Kyllönen oli myös tehokas. Hyökkäys ja vastaanotto toimivat hänellä hyvin.

- Tämä peli oli muuten tasaista tekemistä kaikilta. Oltiin pelissä hyvin mukana ja tehtiin meidän omaa juttua. Koko ajan me vietiin peliä. Yhtään aikalisää ei tarvinnut käyttää.

Suomalaisista yhtä vaille kaikki pelaajat kävivät kentällä.

Jatkossa vastus kovenee, kun perjantaina vastaan tulee Saksa ja lauantaina Venäjä. Nämä maat kohtaavat torstain myöhäisottelussa.

- Siitä jo nähdään aika hyvin missä mennään, Salmi totesi.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle