Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MM-karsinnat päättyivät Venäjä-tappioon

 
MM-karsinnat päättyivät Venäjä-tappioon

Suomen maajoukkueen pelit päättyivät tappioon lentopallon alle 20-vuotiaiden naisten MM-karsinnoissa Moskovassa. Kotijoukkue Venäjä kukisti Suomen 3-0 (25-10, 25-16, 25-15).

- Yleisesti ottaen peli oli parempaa kuin Saksaa vastaan, mutta hyökkäyksissä hävittiin taas. Ei vaan pystytä palloja tappamaan. Syöttö ja vastaanotto toimivat kohtuullisen hyvin, Suomen päävalmentaja Mariliisa Salmi kertoi.

Suomen libero Tiiamari Sievänen pelasi hyvän vastaanottopelin ja oli puolustuksessakin ainoa, joka sai palloja ylös. Muuten Suomella oli vaikeuksia puolustuspelissä.

- Kaksi peliä täällä MM-karsinnoissa voitettiin, mutta Saksa ja Venäjä olivat vaan kovempia. Meillä on paljon vielä tekemistä. Me harjoitellaan vielä sellaisia asioita, joiden pitäisi olla tällaisissa peleissä kunnossa, Salmi totesi.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle