Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Korson Veto Lentopallon Mestaruusliigaan

 
Korson Veto Lentopallon Mestaruusliigaan

Lentopallon Mestaruusliigan hallitus on tänään pitämässään puhelinkokouksessa päättänyt hyväksyä vantaalaisen Korson Vedon miesten liigaan kaudelle 2011-2012 hakuprosessissa, jossa toinen hakijoista oli liigasta pudonnut Pohjois-Karjalan Liiga-Riento.

Päätös pohjautuu liigan omaan strategiaan ja toiminta-ajatukseen sekä seuroja koskevaan kokonaisarviointiin.

Mestaruusliigan näkökulmasta yleisön ja median kiinnostavuuden lisääntyminen on yksi tärkeimmistä elementeistä ja nyt tehdyn valinnan Mestaruusliigan hallitus katsoo palvelevan parhaiten tämän tavoitteen toteutumista.

Liigahallitus toteaa päätöksen myös vievän koko suomalaista lentopalloa eteenpäin ja antavan uusia työkaluja liigan oman markkinoinnin kehittämiselle.

Liigahallitus arvioi seurojen toimittamien dokumenttien pohjalta myös seurojen varsinaisen seuratoiminnan tasoa ja suunnitelmallisuutta, urheilu- ja valmennustoimintaa sekä seurojen talouden tunnuslukuja. Tehty päätös on syntynyt yllä mainittujen osatekijöiden ja seurojen toimittamien dokumenttien kokonaisarviointina, jossa mikään yksittäinen osa-alue ei noussut korostetusti esille.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle