Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sami Hyypiästä Veikkausliigan Legenda

 
Sami Hyypiästä Veikkausliigan Legenda


Legendaksi on nimetty kaudella koko suomalaisen jalkapalloilun todellinen legenda Sami Hyypiä, joka päätti komean uransa tänä keväänä. Veikkausliigassa Hyypiä debytoi kaudella 1992 ja pelasi heti avauskaudellaan kaikki ottelut. Ennen siirtymistään Euroopan kentille kauden 1995 jälkeen Hyypiä ehti pelata 96 liigaottelua ja viimeistellä kahdeksan maalia. Hopeamitaleita Hyypiälle ehti Veikkausliigasta kertyä kolme.
- Onhan tämä ehdottoman hieno kunnianosoitus. Veikkausliigassa pelaaminen oli minulle tärkeää aikaa, sain mahdollisuuden miesten tasolla kovissa peleissä ja se loi pohjaa siirtymiselle eteenpäin uralla, Hyypiä sanoo.
- Veikkausliiga on minusta kaikkiaan erittäin tärkeä sarja jokaiselle suomalaispelaajalle, oli tähtäin sitten missä vain. Minulla on todella hyvät muistot niiltä vuosilta ja MYPA:a kuten Veikkausliigaa muutenkin olen seurannut läpi vuosien tarkkaan.

Hyypiä ei pääse vastaanottamaan palkintoaan sunnuntaina HJK-pelissä, mutta palkinto tullaan luovuttamaan hänelle myöhemmin nimettävän MYPA:n kotiottelun yhteydessä tällä kaudella.

Veikkausliigan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle