Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomelle kaksi MM-mitalia illan sarjoissa

 
Suomelle kaksi MM-mitalia illan sarjoissa

Perjantai päättyi venäläisjuhliin

Pöytäjääkiekon MM-kisojen ensimmäinen päivä päättyi perjantai-illalla venäläisjuhliin. Illalla pelattiin junioreiden, veteraanien ja naisten henkilökohtaiset kilpailut. Niissä venäläiset olivat ylivoimaisia, sillä he veivät jaossa olleista yhdeksästä mitalista peräti kuusi. Mitalit sisälsivät jokaisen sarjan mestaruuden. Ilta oli onnistunut myös isäntämaalle, sillä Minerva Martiskainen ja Janne Kokko ottivat päivän toiset mitalinsa henkilökohtaisissa kilpailuissa. Turkulainen Martiskainen juhli MM-pronssia naisten sarjassa. Janne Kokko venyi puolestaan hopealle veteraaneissa. Mitali oli Suomen MM-historian ensimmäinen veteraanien henkilökohtaisessa kilpailussa.

Kisojen ensimmäinen päivä oli erityisesti kahden maan näytöstä. Venäjä vei kuudesta mestaruudesta peräti viisi. Tämän lisäksi he saavuttivat himmeämpiä mitaleita kolme. Perjantai oli myös suomalaispelaajille onnistumisten täyteinen, sillä saldona oli naisten joukkuemestaruuden lisäksi kaksi hopeaa ja kaksi pronssia. Mitalirohmujen ohessa myös virolaiset ovat varmasti tyytyväisillä  mielin, sillä maa saavutti perjantaina historiansa ensimmäiset MM-mitalit. Historian ensim5mäinen mitali oli tosiasia jo perjantaina päivällä, kun junioreiden joukkue venyi pronssille. Illalla mitalin väri kirkastui hopeaksi, kun Maria Saveljeva eteni finaalin asti naisten sarjassa. Saveljeva oli voittamassa myös aamuista pronssimitalia.

Kisat jatkuvat lauantaina klo 8.30 avoimen sarjan joukkuekilpailulla, jonka mestari on selvillä illalla noin klo 21.00.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle