Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Serbia kaipaa peliinsä lisää tunnetta

 

Serbia kaipaa peliinsä lisää tunnetta


Lentopallomaailman huippuihin kuuluvan Serbian peli on takkuillut Maailmanliigan avauspuoliskolla pahasti. Kuudesta ottelusta on tullut jo kolme tappiota, joista yksi Suomelle Belgradissa. Serbian valmentaja Igor Kolakovic kaipaa peliin lisää tunnetta.

- Me teimme paljon virheitä Suomea ja Portugalia vastaan tappio-otteluissa. Joukkueelta on puuttunut kuumaa tunnetta ja keskittymistä peliin. Me pelaamme nyt innottomasti, enkä oikein tiedä miksi. Emme pelaa tarpeeksi korkealla tasolla, Kolakovic sanoo.

Suomi ja Serbia kohtaavat perjantaina ja lauantaina Hakametsän jäähallissa Tampereella. Ottelut alkavat klo 18.30.

- Suomi pelasi hyvin Belgradissa ja onnistui voittamaan meidät. Suomi on hyvä, vahva joukkue, jolla on paljon kokemusta. Toivottavasti me pystymme täällä parhaimpaamme suomalaisten innokkaiden fanien edessä.

- Ottelut Suomea vastaan ovat meille erittäin tärkeät meidän tavoitettamme ajatellen. Meidän pitää pelata paremmin kuin aiemmissa Maailmanliigan otteluissa. Meidän odotuksemme ovat korkeammalla, emme luovu tavoitteestamme päästä lopputurnaukseen Gdanskiin.

Maailmanliiga alkaa Kolakovicin mielestä liian aikaisin sarjojen päättymisen jälkeen. Monissa maissa sarjat loppuvat vasta toukokuussa ja joukkueille jää vain kolme viikkoa aikaa valmistautua Maailmanliigaan. Se ei ole Kolakovicin mielestä tarpeeksi.

Serbia kaipaa myös johtohahmoa kentälle nyt kun Nikola Grbic ja Ivan Miljkovic eivät ole mukana.

- Joukkueen kapteenilla Bojan Janicilla on paljon ongelmia selän kanssa. Hän on joukkueen kapteeni, mutta ei johtaja, Kolakovic toteaa.

Argentiina on ollut C-lohkossa vahvassa vedossa ja johtaa sitä selvästi ennen Serbiaa, Portugalia ja Suomea.

- Argentiina on nuori joukkue, mutta se pelaa teknisesti erittäin korkealaatuista lentopalloa. Seuraavissa arvokisoissa se taistelee mitaleista. Minulle on kuitenkin yllätys, ettei Suomi pystynyt voittamaan heitä Lahdessa, Kolakovic sanoo.

Serbian joukkue Tampereella
1. Nikola Kovacevic
4. Bojan Janic (K)
5. Vlado Petkovic
6. Milos Terzic
7. Dragan Stankovic
8. Marko Samardzic (L)
10. Milos Nikic
12. Milan Rasic
13. Tomislav Dokic
15. Sasa Starovic
16. Veljko Petkovic
18. Marko Podrascanin
19. Nikola Rosic (L)

Yksi pelaaja putoaa pois lopullisesta kokoonpanosta.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle