Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Helsingin EM-kilpailut 2012 kiinnostavat tv-yhtiöitä

 

Helsingin EM-kilpailut 2012 kiinnostavat tv-yhtiöitä


Helsingin 2012 EM-kilpailut herättävät erinomaisesti kiinnostusta Euroopan yleisradioyhtiöissä. Euroopan Yleisradioliiton EBU:n alustavan selvityksen mukaan eurooppalaiset yleisradioyhtiöt ovat tulossa Helsinkiin samalla innolla kuin viime vuonna Barcelonan kisoihin. Viime kesänä yleisurheilun EM-kisalähetykset keräsivät yhteensä 387 miljoonaa TV-katsojaa, vaikka lukuun on laskettu vain urheilun erikoislähetykset. Kisoista lähetettiin TV-ohjelmaa kaikkiaan 1470 tuntia.

Helsingin 2012 kisojen ennakoidut kalustomäärät, hotellien huonevaraukset sekä erilaisten työskentelytilojen ja studioiden määrät ovat samanlaiset kuin Barcelonassa 2010. TV- ja radioyhtiöiden määrä täsmentyy Helsingissä 25.-26. lokakuuta järjestettävässä yleisradioyhtiöiden WBM-kokouksessa.

- TV-yhtiöiden kova kiinnostus on ilahduttavaa. EBU:n alustavan selvityksen tulokset vahvistavat käsitystä, että yleisurheilun EM-kisojen uusi kaksivuotinen järjestämisrytmi on hyväksytty koko Euroopassa, Helsingin kisojen pääsihteeri Esa Honkalehto myhäilee.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle