Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kilpa-aerobicin EM-kilpailut juhannuksena Torinossa

 

Kilpa-aerobicin EM-kilpailut juhannuksena Torinossa


Suomen Tanssiurheiluliiton aerobicedustus lähtee viettämään kisantäyteistä keskikesän juhlaa Italian Torinoon. Fisaf-liiton euroopanmestaruuskilpailut pidetään olympiakaupungissa 24.- 25.6. Alkukarsinnat kisataan perjantaina ja semifinaalit sekä finaalit lauantaina juhannuspäivänä.

Kilpailemaan lähtee 3 edustajaa. Naisissa edustaa viime vuoden EM- ja MM-hopeamitalisti Rita Niemi ja miehissä viime vuoden EM-hopeamitalisti Juuso Väisänen sekä vuonna 2009 maailmanmestaruuden pokannut Jouni Viitanen. Kaikilla on tietysti päämääränä seisoa finaalin jälkeen palkintokorokkeella. Liiton tavoite kisoista on 2 mitalia.

Maajoukkueen edustajat Tero Haapasalmi ja Irina Matilainen jättävät EM-kilpailut väliin ja keskittyvät harjoittelemaan tuleviin MM-kilpailuihin, jotka pidetään lokakuussa Australian Gold Coastilla. Kaikki kilpailijat ovat tehneet tälle kaudelle uuden koreografian.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Rita Niemi

Tiedot