Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kai Stenius valittu tyttöjen päävalmentajaksi

Veikkausvinkit

 

Kai Stenius valittu tyttöjen päävalmentajaksi


Pielaveden Sammon liigajoukkuetta viime kaudella valmentanut Kai Stenius, 48, on valittu Lentopalloliiton tyttöjen päävalmentajaksi. Steniuksen työpaikka on tyttöjen valmennuskeskuksessa Varalan urheiluopistossa Tampereella.
- Tämä on ihan tosi hieno juttu ja lähden mielelläni tähän työhön, Stenius sanoo.
- Odotan innolla, että pääsen tekemään pelkkää valmennustyötä. Seuratyössä joutuu usein tekemään vähän kaikkea. Nyt voin keskittyä valmentamiseen. Samalla pääsen myös lähemmäs kotia Raumalla.
- Suomalaiseen tyttölentopalloon pitäisi tuoda samaa asennetta kuin pojilla ja miehillä on. Vähän kovuutta pitää saada lisää. Tyttöjen fysiikassa on myös hirveästi puutteita.
Steniuksella on kokemusta tyttöjen valmentamisesta yhdeltä kaudelta.
- LiigaEuran aikana valmensin tällaisia lukioikäisiä tyttöjä kuin Varalassakin on.
Stenius on valmentanut miesten 1-sarjan Bruno-Volleyta 2004-2007, LiigaEuran naisten liigajoukkuetta 2007-2009, Raision Loimun miesten liigajoukkuetta 2008-2010, jolloin jälkimmäisellä kaudella tuli pronssia.
Stenius aloittaa työssä 1. elokuuta. Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.5.2012.
Tyttöjen päävalmentaja vastaa tyttöjen valmennuskeskus- ja maajoukkuevalmentamisen ohjelmoinnista, koordinoinnista ja toteutuksesta sekä toimii aktiivisesti tyttöjen katsastustoiminnassa ja vastaa valmennuskeskustyttöjen rekrytoinnista.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle