Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tampereen Isku-Volley on solminut uusia pelaajasopimuksia

Veikkausvinkit

 

Tampereen Isku-Volley on solminut uusia pelaajasopimuksia


Lentopalloilun miesten mestaruusliigassa pelaa Tampereen Isku-Volley on solminut uusia pelaajasopimuksia kaudelle 2011-2012. Jatkosopimuksen Isku-Volleyn kanssa ovat solmineet  yleispelaajat Tuomas Tihinen ja Matti Ollikainen, keskitorjujat Sauli Silpo ja Sauli Sinkkonen sekä libero Tommi Roininen. Lisäksi joukkueessa jatkavat hakkuri Ville Louhela ja yleispelaajat Markus Kauppinen ja Oskar Muurinen.

Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy keskitorjuja Sten Kruuda. Sten Kruuda pelasi viime kaudella Akaa-Volleyssa. Sitä ennen hän on pelannut SM-liigaa Valkeakosken Isku-Veikoissa ja Vammalan Lentopallossa.

Isku-Volley etsii joukkueeseen vielä ainakin passaria. Todennäköisesti tuleva ykköspassari löytyy viime kauden tapaan ulkomailta.  Viime kauden ykköspassari, yhdysvaltalainen Kawika Shoji sai Isku-Volleysta toivomansa ponnahduslaudan Euroopan kentille ja on tehnyt sopimuksen saksalaisen SCC Berlinin kanssa.

Lisäksi joukkueen harjoitusvahvuudessa ovat ainakin Niilo Sointu ja Peetu Viitala. Sointu ja Viitala pelaavat todennäköisesti pääasiassa Mäntän ValoVolleyssa, jonka kanssa Isku-Volleylla on farmisopimus.

Kansainvälisiä vastustajia luvassa myös harjoituskaudella

Tulevalle kaudelle on  luvassa on paljon haasteita. Mestaruusliigaa pelataan tulevalla kaudella kolminkertainen runkosarja, mikä tietää kullekin joukkueelle 33 ottelua runkosarjassa. Lisäksi Isku-Volley pelaa myös Euroopan cupien toiseksi korkeimmassa sarjassa, CEV-cupissa. CEV-cupin paikka tietää joukkueelle vähintään neljää kovatasoista euro-ottelua.

Kansainvälisiä vastustajia on luvassa myös harjoituskaudelle. Venäjän pääsarjajoukkue Fakel Novyi Urengoi leireilee Suomessa elokuun alussa, jolloin joukkueet pelaavat harjoitusotteluita. Isku-Volley osallistuu myös perinteiseen Pietarin kansainväliseen turnaukseen 23.8.-28.8.

Isku-Volley 2011-2012
Markus Kauppinen, 2v. sopimus
Sauli Sinkkonen, 2v. (ulkomaan pykälä)
Tuomas Tihinen, 1 v. (ulkomaan pykälä)
Oskar Muurinen, 2v.
Ville Louhela, 2v.
Sauli Silpo, 1v.
Matti Ollikainen, 1v.
Tommi Roininen, 1v. (ulkomaan pykälä)
Sten Kruuda, 1+1

Päävalmentaja Jussi Heino
2-valmentaja Marko Järvenpää
Fysiikkavalmentaja Pekka Niemi
Joukkueenjohtajat Juha Salmela ja Timo Kivi

Isku-Volleyn tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulleMatti Ollikainen

Tiedot

Tommi Roininen

Tiedot

Sauli Silpo

Tiedot

Sauli Sinkkonen

Tiedot

Tuomas Tihinen

Tiedot