Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallomiehet tekemään juhannustaikoja Argentiinassa

 

Lentopallomiehet tekemään juhannustaikoja Argentiinassa


Miesten lentopallomaajoukkue viettää perinteisesti juhannustaan ulkomailla Maailmanliigan merkeissä. Tällä kertaa pelipaikkana on Formosa Argentiinassa aivan Paraguayn rajan tuntumassa.

Argentiina johtaa lohkoa C voitettuaan viime viikonvaihteessa Portugalin kotikentällään Catamarcassa 3-0 ja 3-1. Argentiinalla on mahdollisuus varmistaa jo lohkovoitto parilla voitolla Formosan kamppailuista.

Suomi ei aio kuitenkaan Argentiinalle tätä riemua suoda, vaan viime viikonvaihteen 2-3 ja 3-2 päättyneiden Serbia-otteluiden perusteella joukkueen peli on menossa koko ajan parempaan suuntaan.

Argentiinalla on neljän viikonlopun jälkeen kasassa 20 pistettä ja Serbialla 13. Suomen saalis on kolmospaikalla kahdeksan ja Suomen päätösviikonlopun vastustajan Portugalin seitsemän.

Lahdessa kaksi viikkoa sitten Argentiina esitti huimaa joukkuepelaamista ja otti kaksi voittoa erin 3-2 ja 3-0. Passarina Luciano De Ceccon johdolla joukkue sai näin vahvan lisäyksen pistepussiinsa myös Suomesta.

- Meillä oli omassa pelissä Lahdessa paljon parannettavaa. Oma peli pitää saada hyvin rullaamaan, niin meillä on hyvät mahdolisuudet voittoihin. Serbiaa vastaan peli rullasi jo aika hyvin ja oma taso saatiin pidettyä aika  hyvin. Kokonaisuus oli paljon parempi kuin Argentiinaa vastaan, Olli Kunnari toteaa.

- Oma syöttöpeli pitäisi saada toimimaan, kuppinostot pitää saada Argentiinalta pois. Joukkueella on hyvät hyökkääjät, jotka tekevät muuten tuhoisaa jälkeä.

Suomen kokenein pelaaja Tuomas Sammelvuo pelasi jo Serbiaa vastaan erinomaisen jälkimmäisen pelin liberona.

- Argentiina on pelannut loistavasti koko Maailmanliigan ja ansaitsee ykköspaikkansa lohkossa. He ovat löytäneet stabiilin tason pelilleen, ennen kaikkea hyökkäykseen. Vastustajat eivät ole löytäneet heidän pysäyttämiseen aseita. Nuoreksi joukkueeksi ja viime kauden tulokseen verrattuna peli on kyllä kehittynyt valtavasti. He ovat siinä tilanteessa, jossa mekin toivoisimme olevamme, Sammelvuo analysoi.

- Olemme pitkästä matkasta (yli 30 tuntia) huolimatta valmiita laittamaan nyt vastaan todella kovasti, jo yli 250 maaottelua pelannut Sammelvuo vakuuttaa.

Argentiina-Suomi, Maailmanliigaa Formosassa torstaina ja perjantaina kello 21.00. Suomen aikaa ottelu alkavat seuraavan vuorokauden puolella kello 3.00. Ottelut on nähtävissä URHOtv:ssä perjantaina ja lauantaina kello 18.00 Suomen aikaa.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle