Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Portugali Suomessa ilman kahta vakiopelaajaansa

Veikkausvinkit

 

Portugali Suomessa ilman kahta vakiopelaajaansa


Portugalin joukkueesta puuttuu kaksi sen vakiopelaajaa, kun se kohtaa Suomen torstaina ja perjantaina Tampereella lentopallon Maailmanliigan otteluissa.
Joukkueesta puuttuvat sen kapteeni, keskitorjuja Joao Jose ja yleispelaaja Andre Lopes.
- Jose ja Lopes jäivät molemmat perhesyiden takia pois tältä matkalta. Lopesilla on pieni vauva ja hän halusi nyt olla perheensä kanssa, koska hän on pitkään ollut poissa maajoukkuekiireiden takia, Portugalin valmentaja Juan Diaz kertoi keskiviikkona Tampereella.
- Tästä huolimatta haluamme pelata hyvät pelit täällä Suomessa ja meillähän on edelleen pienet mahdollisuudet lohkon kolmanteen sijaan. Yritämme saada täältä mahdollisimman monta pistettä.
Portugalilla on myös vielä uhkana joutua Maailmanliigan karsintoihin, kun kansainvälinen lentopalloliitto FIVB takasi Japanille varman paikan ensi vuoden liigaan, oli maan sijoitus mikä tahansa. Kaksi heikointa maata joutuu karsintoihin.
- Meille tämä on uusi tieto, Diaz myönsi ja totesi, että he olisivat halunneet ratkaista säilymisen liigassa jo aikaisemmin.
- Meillä on osittain nuori joukkue ja olen joukkueen kehittymiseen Maailmanliigan aikana osittain tyytyväinen. Me haluamme tehdä tästä vahvan joukkueen, mutta olemme vielä rakennusvaiheessa.

Mikko Oivanen haluaa täydet pisteet

Maailmanliigan pistepörssin voittoa vahvasti kärkkyvä Mikko Oivanen haluaa Portugali-otteluista täydet kuusi pistettä joukkueelle ja lisäpisteet itselle eivät nekään olisi pahitteeksi.
- Olisihan se hienoa voittaa toista kertaa Maailmanliigan pistepörssi, mutta tärkeämpää on, että joukkue saa lisää pisteitä. Me haluamme ottaa näistä peleistä kuusi pistettä, niin jää Maailmanliigasta mukava maku suuhun, Oivanen sanoi.
- Liigan avauspelit Portugalissa olivat aika heikot, mutta nyt pelimme on jo paljon parempaa. Takana on pitkä Argentiinan matka, mutta harjoitukset täällä ovat olleet hyviä ja uskon, että peli kulkee hyvin torstaina ja perjantaina, Oivanen totesi.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle