Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

BMW Beach Volley Pro Tour starttaa tänä viikonloppuna Kuopiossa

 

BMW Beach Volley Pro Tour starttaa tänä viikonloppuna Kuopiossa


Beach Volleyn kotimaisen ykköskiertueen BMW Beach Volley Pro Tourin ensimmäinen osakilpailu käydään tänä viikonloppuna Kuopiossa. Tourin avausturnaukseen Albatrossi Openiin on ilmoittautunut mukaan paljon viime vuosilta tuttuja pareja, mutta myös uusia mielenkiintoisia kaksikkoja. Miehissä mukana on kaikkiaan 29 paria ja naisissa 17.

Etukäteisarvioissa ennakkosuosikkeja varsinkin miesten puolella on todella vaikea nimetä. Kahden viime vuoden finalistipari ja toissa vuonna Suomen mestaruuden voittaneet Timo Haavisto ja Toni Vahela ovat aloittaneet tämänkin kesän vahvasti ja taistelevat varmasti Kuopiossa kärkipään sijoituksista. Pari on turnauksessa sijoitettu ykköseksi. Erityisen mielenkiintoinen parivaljakko on viime vuoden mestariparista irrottautunut Pekka Seppänen ja maajoukkueesta taukoa pitävä Suomen ykköslibero Pasi Hyvärinen. Miehet on sijoitettu turnauksessa kolmanneksi. Kakkossijoitettuja ovat pari Jaakko Keskitalo/ Marko Ovaska.
 
Naisissa CEV-cupiinkin osallistuneet Riikka Lehtonen ja Taru Lahti tulevat olemaan vaikeasti päihitettävä duo. Pari on kuitenkin sijoitettu turnauksessa vasta kymmenenneksi. Ykkössijoitettuja Albatrossi Openissa on pari Anete Krastina/ Jana Jaudzema. Kakkossijoitettuja ovat viime vuoden SM-hopeamitalistit Saana Koljonen ja Outi Polso. Kolmanneksi on naisissa rankattu kaksikko Annikki Laine/ Tia Heimala. Mielenkiintoista on myös seurata viime vuonna Merja Korhosen kanssa Suomen mestaruutta juhlineen Kirsi Hyttisen esityksiä uuden parinsa Anni Mäkisen kanssa.
 
Kuopiossa pääkenttä pystytetään kaupungin satamaan. Kaikki kolme sivukenttää puolestaan sijaitsevat uimahallilla. Ottelut alkavat perjantaina kello 17. Lauantaina pelataan pitkä päivä ja ottelut alkavat heti aamulla yhdeksältä. Sijoitusottelut pelataan sunnuntaina, jolloin turnaus myös huipentuu finaaleihin. Naisten finaali alkaa kello 15.30 ja miesten finaali kello 17.00.
Turnauksen finaaliotteluita voi seurata suorana netin puolella MTV 3 Katsomossa ja televisiossa MTV 3 Maxilla naisten sekä miesten finaalit näytetään jälkilähetyksenä. Naisten finaali sunnuntai-iltana ja miesten finaali maanantai-iltana.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle