Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jenni Kuosa parhaana suomalaisena 16

 

Jenni Kuosa parhaana suomalaisena 16


Jenni Kuosa oli paras suomalainen Finnair Mastersissa. Jenni pelasi viimeisenä päivänä par-tuloksen ja kokonaissaldo oli -1. Ursula Wikström ja Kaisa Ruuttila nostivat sijoitustaan finaalipäivänä pelaamalla kierroksensa tulokseen -2.
 
Jenni Kuosa oli finaalipäivän aamuna suomalaisista oikeastaan ainoa, jolla olisi ollut realistiset mahdollisuudet nousta kärkikymmenikköön. Kierros alkoikin hyvin, sillä viiden ensimmäisen reiän aikana hän teki kaksi birdietä. Sitten tuli kolmen reiän musta jakso: tupla ja kaksi bogeyta.

”Loppukiri alkoi  hyvin, mutta sitten tuli se huono jakso. Myös putteri jäätyi kierroksen aikana”, selvitti Kuosa.

Kuosan sijoitus oli 16. ja se on myös kauden paras.

”Kokonaisfiilis on edellä mainitut seikat huomioon ottaen ristiriitainen. Eilen ja tänään peli oli turhan epätasaista, mutta toisaalta pitää olla tyytyväinen”, Jenni puntaroi.

Nyt Kuosa aikoo pitää muutaman päivän lomaa.

”Jos kelit säilyvät tällaisina, niin pitää päästä vähän uimaan.”
 
Ursula ja Kaisa paransivat

Ursula Wikström ja Kaisa Ruuttila pelasivat parhaan kierroksensa lauantaina. Molempien tulos oli kaksi alle, mutta tunnelmat olivat silti vähän vaisut.

”Nyt peli oli vähän parempaa ja vapautuneempaa, mutta kun putti ei uppoa niin ei uppoa. Ja jos on pienikin mahdollisuus tehdä bogey, niin teen sen”, ynnäsi Ursula, joka ainakin kolme kertaa ”lipaisi” reikää ilman tulosta.

Wikström sanoi kuitenkin, että teknisesti putissa ei ole vikaa. Hän arvioi, että suurin ongelma on puttilinjojen ”ylilukeminen”.

”Voisin putata suorempaa kohti reikää. Kenttäpelissä annoin itselleni mahdollisuuden, mutta en pystynyt sitä hyödyntämään.”

Wikström pelaa seuraavaksi yhden Nordea Tourin kilpailun Ruotsissa. Muuten olisi tullut liian pitkä pelitauko ennen British Openin karsintoja. Myös Kaisa Ruuttila lähtee samasta syystä Ruotsiin.

”Olin positiivisesti yllättynyt jo siitä, että pääsin tänään pelaamaan. Kiitos kuuluu singaporelaiselle amatöörille Melissa Loh´lle. Petasin kyllä itselleni paikkoja, mutta en tehnyt tulosta”, harmitteli Ruuttila.

Minea Blomqvist jatkoi lauantaina siitä, mihin oli torstain ja perjantain aikana päätynyt: kierros +2 ja kokonaistulos +6.

”Minulla oli tälle kierrokselle isoja ajatuksia. Vaari täyttää tänään 80 vuotta ja ajattelin tehdä sen kunniaksi kahdeksan birdietä. Ne jäivät nyt tekemättä”.

Blomqvist aikoo palata pelissään perusasioihin: svingiin ja asenteeseen. Hän on aina puhunut nautinnollisesta pelaamisesta ja myöntää viiden viikon – kolme turnausta Euroopassa ja kaksi USA:ssa – kisaputken jälkeen pienen väsymyksen.

”Peli ei ollut pakkopullaa, mutta kaikki golfaajat tietävät, että se ei ole aina helppoa.”

Hanna-Leena ja Jutta tyytyväisiä
 
Ammattimaisen kilpapelaamisen lopettanut ja golfopettajana ja –valmentajana leipänsä ansaitseva Hanna-Leena Ronkainen (tänään +1 ja yhteistulos +3) oli erittäin tyytyväinen panokseensa. Karsintojen kautta kisoihin edennyt Ronkainen yllättyi, että meni näin hyvin.

”Aluksi oli tukkoista, mutta loppuun sain puristettua”, analysoi Ronkainen lauantain peliään ja lisäsi, että puttikin on toiminut hyvin kaksi viimeistä päivää.”

”Haluan pitää hauskaa ja olisihan se kiva, jos tätä voisi tehdä täyspäiväisesti. Tällä hetkellä kaikki on hyvin ja olen onnellinen.”

Ensimmäistä kertaa Euroopan kiertueen cutin selvittänyt ja aina iloinen Jutta Degerman nautti Talin yleisön kannustamana.

”Yleisö oli aivan mahtava. Tuntui todella hyvältä pelata täällä, vaikka itse peli meni suhteellisen heikosti”, totesi Jutta, jonka kierrostulos oli +6 ja kokonaissaldo +9.

Dergerman pelasi kaksi huonoa reikää, joiden epäonnistumista hän yritti kuroa kiinni loppupäivän.

”En löytänyt svingiäni, joka oli koko päivän kateissa. Odotin kyllä parempaa tulosta, mutta kokonaisuuteen olen tyytyväinen.”

Degerman pitää viikon loman ja palaa sitten varsinaiselle työmaalleen USA: LPGA Future Tourille.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle