Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lehtonen ja Lahti naisissa omaa luokkaansa

 

Lehtonen ja Lahti naisissa omaa luokkaansa


Naisten beach volleyn SM-kiertueen avausosakilpailussa Kuopiossa kärkisijoitetut joutuivat yksi toisensa jälkeen tunnustamaan parin Riikka Lehtonen/ Taru Lahti paremmakseen. Puolivälierässä turnauksen kolmossijoitetut Anni-Leena Mäki-Valtari ja Paula Räisänen taipui Lehtosen ja Lahden käsittelyssä selvin numeroin. Lauantaina ykkössijoitetut latvialaiset Jana Jaudzema ja Anete Krastina vielä kaatoivat tiukassa kolmen erän kamppailussa Lehtosen ja Lahden, mutta sunnuntaina osat vaihtuivat ja Lehtonen/Lahti pari murskasi latvialaiset eränumeroin 2-0 (21-11, 21-14).

Finaaliottelussa vastaan tuli vuorostaan turnauksen kakkossijoitetut Tia Heimala ja Annikki Laine. Finaalin taso ei missään vaiheessa noussut huikeaksi, vaan molemmat parit tekivät paljon helppoja virheitä. Värikkäiden vaiheiden jälkeen Lehtonen/Lahti kaksikko kuitenkin käänsi kolmen erän ottelun itselleen eräluvuin 2-1 ( 21-15, 19-21, 15-10).

- Finaali oli varmaan meidän huonoin ottelu turnauksessa. Henkisesti välierä tuntui jo finaalilta ja sitten tässä viimeisessä pelissä ei oikein saatu hommaa haltuun missään vaiheessa, Suomen kaikkien aikojen naislentopalloilija Riikka Lehtonen harmitteli.

Sisäparketeilla lentopallon parissa kunnostautunut kaksikko tuntui saavan lisäetua sateisesta kelistä, joka kovetti kentän. Finaalissa ero näkyi selvästi, sillä vastassa oli beach volleyhin erikoistunut, enemmän puolustava ja jujutteleva pari. Huikeita hyökkäyksiä pitkin turnausta esittänyt Lahti kuitenkin vähätteli kelin merkitystä. 
-Kyllä se on ihan sama molemmille. Itse ainakin tykkäsin pelata enemmän helteessä, Lahti naureskeli.

SM-kiertue matkaa ensi viikonloppuna Lahteen ja myös Lehtonen/Lahti pari on mukana turnauksessa.

- Kierrämme kaikki osakilpailut ja toivottavasti saamme myös villin kortin Maarianhaminan turnaukseen. Senkin takia tämä voitto oli tärkeä, että villiä korttia myönnettäessä otetaan huomioon tämä ja Lahden turnaus, kaksikko kertoi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle