Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Seppänen ja Hyvärinen kruunattiin miesten ykkösiksi

 

Seppänen ja Hyvärinen kruunattiin miesten ykkösiksi


Beach Volleyn SM-kiertueen BMW Pro Tourin ensimmäinen osakilpailu Albatrossi Open Kuopiossa ei tarjonnut valtavia yllätyksiä vaihtelevista keleistä huolimatta. Perjantain ja lauantain helteiden jatkoksi sunnuntaina Kuopiossa satoi ja tuuli, eikä lämpö hellinyt pelaajia. Suurin yllätys miesten puolella oli turnauksessa 11. sijoitetun parin Ilari Sivonen/ Ville Heiskanen eteneminen aina finaaliin asti. Kaksikko voitti matkallaan muun muassa puolivälierässä turnauksen kakkossijoitetut Jaakko Keskitalon ja Marko Ovaskan. Välierässä yllättäjäpari kaatoi puolestaan turnauksen ykköseksi rankatut Timo Haaviston ja Toni Vahelan. 

Voitosta voittoon kulkeneiden Pasi Hyvärisen ja Pekka Seppäsen matkalla finaaliin välierässä kaatui lopulta pronssille sijoittuneet Jari ja Toni Tuominen.

Finaali oli Sivoselle ja Heiskaselle kahdeksas ottelu turnauksessa ja väsymys näkyi miesten otteista. Turnauksessa voittamattomat Hyvärinen ja Seppänen eivät joutuneet venymään parhaaseensa, vaan voitto irtosi selvin numeroin 2-0 (21-16, 21-15).

Finaalin ratkaisuksi muodostui Hyvärinen/Seppänen kaksikon tasaisuus ja taidokas peli. Varsinkin Seppäsen näyttävät torjunnat ja hyökkäykset sekä Hyvärisen erinomainen syöttötyöskentely ja maailmanluokan puolustukset tarjosivat yleisölle silmän ruokaa.

- Kavereilla oli jo aika monta peliä alla ja kun saatiin erien alkuun aina repäistyä pieni kaula sujui loppu melko vaivattomasti, parivaljakko pohti.

Seppänen voitti SM-kultaa viime kaudella, mutta joutui vanhan parinsa loukkaantumisen vuoksi etsimään uuden pelikaverin täksi kesäksi. Edeltävät kesät tiiviistii maajoukkueeseen sidottu Hyvärinen piti tämän kesän taukoa maajoukkuepeleistä ja näin ollen miehellä oli mahdollisuus lähteä mukaan kiertueelle.

- Pekka soitteli kiinnostaisiko pelata ja päätin lähteä sitten mukaan. Tämä oli meidän toinen turnaus yhdessä ja toinen voitto, joten ihan hyvältähän tämä näyttää. Loppukesästä palaan maajoukkueen mukaan, jos vain suinkin mahdun vielä rinkiin, ykkösliberona normaalisti maajoukkueessa häärivä Hyvärinen kertoi.

Avauskilpailun voiton jälkeen parille tulee taukoa SM-kiertueella ja seuraavan kerran he ovat mukana kolmen viikon päästä Tampereella.

- Sen jälkeen SM-finaalit on vielä pieni kysymys merkki ja Maarianhaminaan olisi mukava lähteä kokeilemaan kovassa seurassa, jos näytöt riittävät villiin korttiin, Seppänen selvitti parin jatkosuunnitelmia.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle