Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Simo Muhonen hurjassa tuloskunnossa Kartingin SM-sarjassa

 

Simo Muhonen hurjassa tuloskunnossa Kartingin SM-sarjassa


Säynätsalolainen jatkaa sarjajohdossa

Eilen lähes täydellisen kilpailupäivän Porissa ajetussa Kartingin SM-sarjan kolmannessa osakilpailussa ajanut säynätsalolainen Simo Muhonen, 14, jatkoi menestyksekkäitä otteita tänään ajetussa kilpailukauden neljännessä osakilpailussa. Huolimatta aamupäivänä alkaneesta ja koko päivän jatkuneesta voimakkaasta migreenistä Muhonen hallitsi hermonsa ja teki uskomattoman nousun 14. lähtöruudusta sijalle 4. SM-sarjan neljännen osakilpailun tarjoaman 17 sarjapisteen turvin hän johtaa SM-sarjaa nyt yhdellä pisteellä ennen tänään täydellisesti onnistunutta ja kilpailun voittanutta Pasi Pukemaa.

Muhosen kilpailupäivä alkoi migreenillä, joka äityi aina oksenteluun saakka. Silti aika-ajojen 10. nopein suoritus antoi hyvät lähtökohdat jota seurasi ensimmäisen alkuerän viides sija. Toisessa alkuerässä hänen kohtalona oli kärsiä kanssakilpailijan ajovirheestä ja kolarin seurauksena hänen saavutukseksi kirjattiin vain koko kilpailun nopein kierrosaika. Finaaliin SM-johtaja starttasi vaatimattomasta 14. lähtöruudusta, mutta uskomattoman suorituksen päätteeksi saapui maalilipulle neljänneksi nopeimpana. Se tulos riitti 17 SM-pisteeseen ja sarjajohdon säilyttämiseen.

- Harmillisesti migreeni oli pilata koko päivän, enkä finaalia lukuun ottamatta päässyt tasolleni. Aika-ajojen, alkuerien ja finaalien välissä keräsin voimia asuntoautomme sängyllä ja kieltämättä melkoisella tahdonvoimalla puristin finaalissa 10 kanssakilpailijasta ohitse. SM-johtoasemaan olen todella tyytyväinen, myhäili Muhonen.

- Neljä kilpailua on nyt ajettu ja SM-tilanne enemmän kuin erinomainen. Ennen kahden viikon päästä ajettavaa Joensuun osakilpailua on edessä kuntoilua ja rentoa keskittymiskyvyn parantamista, sillä Porin osakilpailu todisti sen, että nyt ajan tosissaan Suomenmestaruudesta, Muhonen tietää.

Kartingin KF3-luokan epävirallinen SM-sarjatilanne 4/10 osakilpailua: Top-3:
1. Simo Muhonen, Birel Parilla, 78 pistettä
2. Pasi Pukema, Haase Vortex, 77 pistettä
3. Jussi Kuusiniemi, Tony Kart Vortex, 62 pistettä

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle