Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sivonen ja Heiskanen kestivät ennakkosuosikin paineet

Veikkausvinkit

 

Sivonen ja Heiskanen kestivät ennakkosuosikin paineet


Seppänen/Hyvärinen ratkaisevat Maarianhaminan villin kortin kohtalon

Miesten finaaliottelu keräsi naisten finaalin tapaan aurinkoisen Lahden satamaan runsaasti väkeä ja tarjosi myös uskomattoman beachvolleyshown. Verkon molemmin puolin oli etukäteisarvioissa kakkoseksi rankatut Tuomisen veljekset Jari ja Toni sekä Lahden turnauksen ykkössijoitetut Ilari Sivonen ja Ville Heiskanen. Etukäteisarvioiden mukaisesti jatkettiin myös finaalissa ja se päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen ykkösrankattujen voittoon 2-0 (21-14, 27-25).

Ensimmäisessä erässä näytti vielä, että Kuopion finaalissa Pekka Seppäselle ja Pasi Hyväriselle hävinneet ja tässä turnauksessa ykköseksi sijoitetut Ville Heiskanen ja Ilari Sivonen kävelevät voittoon. Erä päättyi ykkösrankatulle parille 21-14.

Toinen erä olikin sitten jo huomattavasti tiukempaa ja siinä edettiin tasavahvasti aina loppuun saakka. Sivonen/Heiskanen pari luuli jo voittaneensa ottelun, kun ottelupallotilanteessa 21-20 tuomari antoi kaksikolle ensin pisteen, mutta muutti lopulta tuomionsa Tuomisten hyväksi. Toisen erän trilleri päättyi jo toistamiseen Sivosen ja Heiskasen juhliin 23-22 tilanteessa, mutta jälleen tuomari muutti tuomionsa ja pallo pelattiin uudestaan.
Lopulta Sivonen/Heiskanen kaksikon peräti seitsemäs ottelupallo tuotti tulosta ja pari voitti toisen erän 27-25. Näin ollen kaksikko kirkasti Kuopion turnauksen kakkossijansa kikkaimpaan mahdolliseen, eli ykköstilaan.

- En tiedä oltiinko tässä finaalissa missään selkeästi parempia, mutta hyvä näin. Tiukkaa oli, mutta onneksi kääntyi meille, Ville Heiskanen totesi taiston tauottua.

- Tästä jäi kyllä mahtavat fiilikset. Henkilökohtaisesti ensimmäinen turnausvoittoni, eikä noita Villelläkään liian montaa ole. Tästä on todella mukava jatkaa ensi viikonlopun Lappeenrannan osakilpailuun, Ilari Sivonen kommentoi

Miesten puolella Maarianhaminan World Tourin maapaikka on todennäköisesti menossa Timo Haavistolle ja Toni Vahelalle, jotka hävisivät Lahden välierässä Tuomisen veljeksille ja päätyivät turnauksessa pronssille. Villin kortin kohtalo on sen sijaan Pasi Seppäsen ja Pasi Hyvärisen käsissä. Sunnuntaina parilla on viimeinen päivä mahdollista anoa pääsyä mukaan ja mikäli kaksikko näin tekee, menee villi kortti heille. Mikäli Hyvärinen kuitenkin valitsee lentopallomaajoukkueen ennen hiekkakenttiä on tämän hetken rankingykköspari Sivonen/Heiskanen mukana myös Maarianhaminassa.  

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle