Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäkihypyn FIS kesä Grand Prix käynnistyy Puolasta

 

Mäkihypyn FIS kesä Grand Prix käynnistyy Puolasta


Mäkihypyn FIS kesä Grand Prix käynnistyy tänä vuonna Puolan neljällä osakilpailulla. Avauskilpailu käydään sunnuntaina 17.7. Wislassa, seuraava 20.7. Szczyrkissä ja 22.-23.7. kilpaillaan Zakopanessa, näistä 22.7. kilpailu on joukkuekisa.
Finnjumping on nimennyt seuraavan joukkueen Kesä GP kilpailuihin Puolaan: Anssi Koivuranta, Olli Muotka, Kalle Keituri, Jarkko Määttä, Sami Niemi ja Juha-Matti Ruuskanen.
Suomen joukkueen päävalmentaja Pekka Niemelä kertoo Puolan kesä GP:lle osallistuvan ne urheilijat, jotka tarvitsevat maailmancupin pisteitä lunastaakseen talvelle maailmancupin paikan sekä nuoria urheilijoita, joille on tärkeää saada kilpailukokemusta.
- Puolan uusi neljä kilpailua käsittävä kesä GP on melko aikaisessa vaiheessa, verrattuna totuttuun kansainväliseen kesäkilpailemiseen, joka yleensä on alkanut elokuun puolivälistä. Kesä GP toimii myös erinomaisen hyvänä harjoitusleirinä nuorille, kun kilpailujen välipäivinä hypätään kolmesta eri nykyprofiilin mäestä, toteaa Niemelä.
Puolaan joukkueen valmentajiksi lähtevät Ari-Pekka Nikkola ja Ville Kantee. Pekka Niemelä jää Suomeen harjoitteluun keskittyvien Matti Hautamäen, Ville Larinnon ja Janne Happosen kanssa.
- Näillä urheilijoilla on valmis paikka talven maailmancupeihin ja tärkeä harjoitus - ja kuntoutusvaihe menossa. Kansainvälinen kilpaileminen ei ole ajankohtaistakaan vielä. A-maajoukkue, niin kuin keväällä suunniteltiin, valmistautuu heinäkuun osalta kahdella tavalla. Nuoret urheilijat, jotka tarvitsevat kilpailuja ja urheilijat, jotka tarvitsevat maailmancupin pisteitä, matkaavat Puolaan. Urheilijat, joiden päätavoite on harjoittelu ja talven maailmancupit, jäävät koti-Suomeen harjoittelemaan ja osa osallistuu kotimaan Finnjumping cupiin, Niemelä kertoo.

Mäkihypyn FIS Kesä Grand Prix 2011
17.07. Wisla POL HS 134 Avaus
20.07. Szczyrk POL HS 106
22.07. Zakopane POL HS 134 joukkuekilpailu
23.07. Zakopane POL HS 134
06.08. Hinterzarten GER HS 108 joukkuekilpailu
07.08. Hinterzarten GER HS 108
12.08. Courchevel FRA HS 132
14.08. Einsiedeln SUI HS 117
26.08. Hakuba JPN HS 131
27.08. Hakuba JPN HS 131
30.08. Almaty KAZ HS 140
01.10. Hinzenbach AUT HS 94
03.10. Klingenthal GER HS 140 Finaali

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleKalle Keituri

Tiedot

Anssi Koivuranta

Tiedot

Olli Muotka

Tiedot