Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SM-kiertue matkaa Saimaan rannalle

Veikkausvinkit

 

SM-kiertue matkaa Saimaan rannalle


Ilari Sivonen ja Ville Heiskanen mukaan Maarianhaminaan

Beach Volleyn SM-kiertue BMW Pro Tour on edennyt puoleen väliin. Takana on kaksi osakilpailua Kuopiossa ja Lahdessa, jotka ovat tarjonneet hienoa urheiluviihdettä. Seuraavaksi on vuorossa huomenna starttaava Lappeenrannan osakilpailu. Ennen Helsingin finaaleja 5-7.8 pelataan Suomen kovatasoisinta beach volleyta vielä viikon kuluttua Tampereella.

Lappeenrannassa nähdään tämän kesän ennätysmäärä ulkomaalaispareja. Miesten sarjassa mukana on kokenut pari Venäjältä, aiempina kesinä jo kiertueelta tutut Aleksandr Zhuchkov ja Sergey Noland. Venäläisiä haastamassa on koko SM-rankingin kärkinelikko. Paluun kiertueelle tekee myös tänä kesänä Hyvinkäällä ja Kuopiossa voittamattomassa iskussa Pasi Hyvärisen parina pelannut Pekka Seppänen. Miehen parina Lappeenrannan osakilpailussa pelaa Juhani Hakala.

Miesten kärkisijoitettu pari Ilari Sivonen/ Ville Heiskanen lähtee jatkamaan huikeaa kesäänsä. Kaksikko oli Kuopion avausosakilpailussa toinen ja viime viikonloppuna Lahdessa ykkönen. Miehet ovat myös matkalla maailman kovatasoisimpiin beach volley karkeloihin, sillä heille on anottu suomalaisten villiä korttia Maarianhaminan World Touriin. Asia ratkesi, kun Pasi Hyvärinen päätti satsata lentopallon maajoukkueeseen ja näin ollen Hyvärinen ja Seppänen olivat automaattisesti ulkona Maarianhaminasta.

Naisissa mukana on lähes tulkoon identtinen nippu kuin Lahdessa. Lisämaustetta turnaukseen antavat ulkomaalaisparit, joita on tulossa Viron lisäksi Venäjältä ja Ahvenanmaalta.
Maarianhaminan naisten sarjaan Nyströmien seuraksi matkalla olevat Riikka Lehtonen ja Taru Lahti janoavat varmasti revanssia Lahden finaalissa heidät kukistaneista Kadri Purista ja Maarja Kerneristä.

Lappeenrannan pääkenttä sijaitsee kaupungin satamassa. Sivukentät, joissa suurin osa otteluista pelataan, sijaitsevat Myllysaaressa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle