Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kartingin SM-sarjan kärkimies Simo Muhonen klikattiin jäännöspisteille Joensuussa

 

Kartingin SM-sarjan kärkimies Simo Muhonen klikattiin jäännöspisteille Joensuussa


Toisesta lähtöruudusta kovin odotuksin Joensuussa ajettuun Kartingin SM-sarjan viidenteen osakilpailuun startannut Simo Muhonen, 14, joutui karvaasti pettymään kun kolarin seurauksena hän raahautui maalilipulle vasta yhdeksänneksi nopeimpana. Epäonnisesta kilpailusta saadut jäännöspisteet eivät riittäneet pitämään säynätsalolaista SM-sarjan johtoasemassa ja huomiseen kauden kuudenteen kilpailuun hän lähtee sarjan hopeamiehenä.

Muhonen aloitti vakuuttavasti ajaen sadesään aika-ajoissa neljänneksi nopeimman ajan. Vahvat suoritukset jatkuivat ensimmäisessä alkuerässä, jossa hän oli kolmanneksi kiireisin ja toisessa ajoi ylivoimaisen voiton.

Valitettavasti finaalilähdön ensimmäisessä mutkassa Muhonen kylmästi klikattiin pois radalta ja sijalle 22. Kuitenkin nuorukainen keräsi itsensä ja hammasta purren ehti ennen ruutulipun heilumista ohittaa 13 kanssakilpailijaa.

Syystäkin viikon päästä Espanjan EM-finaalissa ajava Muhonen oli kilpailun jälkeen tulta ja tappuraa.

- Olisihan se mukavaa, että kanssakilpailijat yrittäisivät rehdisti ajaa ohitseni eikä ajaa päälle ja sitä kautta pilata kilpailusuoritukseni. Harmittaa suuresti kun kaikki eivät aja herrasmiesmäisesti, Muhonen lataa.

- Nyt niellään pettymys ja nollataan tilanne. Huomenna on uusi kilpailupäivä ja uusi yritys palkintokorokkeen korkeimmalle sijalle, Muhonen tietää.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle