Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lehtonen ja Lahti taistelivat revanssin viikon takaisesta

 

Lehtonen ja Lahti taistelivat revanssin viikon takaisesta


Suomi-Viro maaottelu uusiutui naisten finaalissa

Beach Volleyn SM-kiertueella ei ole kahta sanaa tämän hetken kuumimmista pareista. Lappeenrannan kolmannen osakilpailun finaalissa olivat jälleen vastakkain Lahden kaksi parasta paria Riikka Lehtonen/ Taru Lahti ja virolaiset Kadri Puri/ Maarja Kerner. Lappeenrannassa suomalaiset olivat vuorostaan parempia ja voittivat trillerin lukemin 2-1 (17-21,21-19,15-13)

Kumpikaan pareista ei ollut hävinnyt ainuttakaan ottelua Saimaan rannalla pelatussa kolmannessa Pro Tourin osakilpailussa. Turnauksen ykkössijoitetut Lahti/Lehtonen kaksikko ei ollut menettänyt turnauksessa peräti erääkään.  Kerner ja Puri olivat Lappeenrannan turnauksen kakkossijoitettuja ja koko kiertueella vielä voittamattomia. 
 
Ennen Lappeenrannan finaalia parit olivat kohdanneet kahdesti ja virolaiset olivat poistuneet molemmilla kerroilla kentältä voittajina, häviämättä erääkään suomalaisille.

- Virolaispari on ehdottomasti kovin pari tällä kiertueella, Riikka Lehtonen jakoi tunnustusta finaalivastustajilleen.

Myös sunnuntainen finaali alkoi virolaisten komennossa. Tiukan taistelun jälkeen Puri/Kerner repi erän lopussa tarvittavan eron ja kuittasi avauserän lukemin 21-17.Villisti kannustanut suomalaisyleisö sai Lehtosen ja Lahden liekkeihin ja pari otti toisessa erässä ensimmäisen erävoittonsa virolaisista lukemin 21-19.

Huikean tiukan kolmannen erän suomalaiset voittivat 15-13.

- Alussa meillä oli lukko päällä, mutta peli parani koko ajan. Riikan tsemppaus oli minulle tosi tärkeää ja sitä kautta saatiin hyvä pelifiilis, Taru Lahti kertoi.

Kolmas erä ratkesi pitkälti Riikka Lehtosen huikeaan vireeseen. Nainen syötti muun muassa kolme ässää ja todisti kaikille ettei naisen palkintokaappi syyttä suotta pullistele eri värisistä mitaleista beach volley ja lentopallokentiltä.

- Pienestähän nämä ovat kiinni. Muutama piste ratkaisee. Me muutettiin vähän syöttötaktiikkaa ja se toimi. Saatiin syötöillä sitten ne muutamat tärkeät pisteet, Lehtonen kertaili ratkaisua.

Seuraavaksi SM-kiertue BMW Beach Volley Pro Tour siirtyy Tampereelle. Tampere on myös kiertueen viimeinen osakilpailu ennen Helsingin Rautatientorilla 5.-7.8 pelattavia SM-finaleita.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle