Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lehtonen ja Lahti valloittivat tällä kertaa Tampereen

 

Lehtonen ja Lahti valloittivat tällä kertaa Tampereen


Naisten beach volley-finaalissa tutut parit

BMW Beach Volleyn Pro Tour eteni naisten puolella ennakoidusti. Finaalissa kohtasivat turnauksen ykkös- ja kakkossijoitetut parit. Ykkössijoitetut Riikka Lehtonen ja Taru Lahti sekä kakkossijoitetut virolaiset Maarja Kernen ja Kadri Puri pelasivat vastakkain finaalissa myös kahdessa edellisessä osakilpailussa Lappeenrannassa ja Lahdessa.

Suomalaispari jatkoi siitä mihin viime viikonloppuna Lappeenrannassa jäi ja kaatoi virolaiset jälleen. Tällä kertaa suoraan eräluvuin 2-0 (21-18,21-17)

Tampereen osakilpailun finaali oli erinomaista peliä molemmilta pareilta. Montaa virhettä kumpikaan osapuoli ei tehnyt ja näin ollen pallot olivat pitkiä ja näyttäviä. Ensimmäisessä erässä suomalaiset olivat koko ajan aavistuksen niskan päällä ja voittivat erän 21-18.

Toinen erä oli alusta asti äärimmäisen tasainen, mutta ratkaisuhetkillä suomalaiset olivat asteen terävämpiä ja korjasivat myös toisen erän nimiinsä 21-17 , ja näin ollen koko ottelun suoraan 2-0.

- Peli oli hyvää ja vähävirheistä. Silloin se on myös aina viihdyttävää ja hyvä mieli tästä tuli. Tämä oli paras    mahdollinen syntymäpäivälahja, 32-vuotis syntymäpäiviään sunnuntaina juhlinut Riikka Lehtonen kommentoi taistelun tauottua.

- He puolustivat hyvin ja pelasivat erinomaisen ottelun. Mekin pelasimme hyvin, mutta olimme koko ajan askeleen jäljessä, virolaiset hopeamitalistit jakoivat tunnustusta.

Välierässä Lehtonen ja Lahti joutuivat tiukille, kun pari Saana Koljonen ja Outi Polso olivat erittäin lähellä jymy-yllätystä. Avauserän tappion jälkeen Lahti ja Lehtonen kuitenkin nousivat sillasta ja korjasivat tiukan pelin päätteeksi otteluvoiton 2-1.

Kerner/Puri kaksikko puolestaan eteni finaaliin näytöstyyliin häviämättä erääkään ennen viimeistä ottelua.

Lahdessa kaksi viikkoa sitten Kerner/Puri pari kaatoi Lehtosen ja Lahden, mutta viikko sitten Lappeenrannassa osat vaihtuivat ja suomalaispari pääsi juhlimaan osakilpailuvoittoa.

Näiden tämän hetken Pro Touria doiminoivien parien voitot ovat nyt tasan 2-2.

Lahti ja Lehtonen voittivat neljästä SM-kiertueen osakilpailusta kolme ja olivat kertaalleen toisia.

SM-kiertueen neljä osakilpailua ovat nyt takana ja jäljellä on enää SM-finaalit, jotka pelataan Helsingissä 5.-7.8. Finaaleihin pääsee mukaan rankingin kärkiparit. Miesten puolella kymmenen ja naisten puolella kahdeksan parasta suomalaisparia ratkovat SM-mitalien kohtalon.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle