Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hyvärinen ja Seppänen edelleen voittamattomia

 

Hyvärinen ja Seppänen edelleen voittamattomia


Yllättäjäpari oli finaalissa aseeton

BMW Beach Volley Pro Tourin viimeisessä osakilpailussa Tampereella nähtiin miesten puolella lukuisia yllätyksiä. Todellinen sensaatiopari Tampereella oli aina finaaliin asti yltäneet Pekka Piippo ja Jyrki Nurminen.

Finaalissa Piippo ja Nurminen kohtasivat vakuuttavaa beach volley kesää pelaavat Pasi Hyvärisen ja Pekka Seppäsen. Seppänen ja Hyvärinen eivät jättäneet yllättäjäkaksikolle mahdollisuuksia vaan hallitsivat ottelutapahtumia koko finaalin ajan, korjaten Tampereen osakilpailun voiton suoraan erin 2-0 (21-16, 21-11)

Ensimmäisessä erässä Seppänen ja Hyvärinen karkasivat heti alussa 7-1-johtoon, eivätkä päästäneet enää Nurmista ja Piippoa lähelleen, vaan veivät erän 21-16.

Toinen erä alkoi huomattavasti tasaisemmin, mutta hyvin nopeasti Hyvärisen ja Seppäsen ylivoima alkoi ja erässä tuli lopulta murskajaislukemat 21-11.

- En olisi kyllä rehellisesti sanottuna uskonut, että ihan noin pystyyn viedään. Odotin kovaa matsia, mutta hyvä näin, tyytyväinen Suomen lentopallomaajoukkueen libero Pasi Hyvärinen kiteytti. 

Finaalin ratkaisuaseita oli Hyvärisen huikea syöttövire. Pelkästään ottelun toisessa erässä mies paukutteli neljä ässää.

- Kaveri syötti kyllä todella hyvin ja sai meidän vastaanoton sekaisin. Tästä kuitenkin lähdetään hyvillä mielin SM-finaaleihin ja siellä edelleen parantamaan, hopealle jääneet Piippo ja Nurminen kommentoivat.

Nurminen ja Piippo eivät hävinneet otteluakaan ennen finaalia. Pari eteni ensimmäistä kertaa tämän kesän Pro Tourilla näin pitkälle.

Tänä kesänä edelleen voittamattomat Pekka Seppänen ja Pasi Hyvärinen olivat odotetun kovia  koko viikonlopun Tampereella. Ainut pari, joka pystyi pistämään kaksikon todella ahtaalle oli viime viikonlopun Lappeenrannan mestaripari Timo Haavisto ja Toni Vahela. Hyvärinen ja Seppänen voittivat Haaviston ja Vahelan lauantai-illan viimeisessä ottelussa niukasti 2-1.

Seppänen ja Hyvärinen olivat Tampereen lisäksi mukana vain Kuopion avausviikonloppuna SM-kiertueella. Kuopiossa Tampereen tavoin kaksikko oli pysäyttämätön ja voitti sen häviämättä otteluakaan.

Tampereen osakilpailu tarjosi kokonaisuutena erinomaista ja kovatasoista beach volleyta. Turnausta tituleerattiin kaikkien aikojen parhaaksi Suomessa järjestetyksi beach volley-turnaukseksi.

SM-kiertueen neljä osakilpailua ovat nyt takana ja jäljellä on enää SM-finaalit, jotka pelataan Helsingissä 5.-7.8. Finaaleihin pääsee mukaan rankingin kärkiparit. Miesten puolella kymmenen ja naisten puolella kahdeksan parasta suomalaisparia ratkovat SM-mitalien kohtalon.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle