Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

YLE televisioi lentopallon EM-kisat

 

YLE televisioi lentopallon EM-kisat


Lentopallon miesten maajoukkueen kaikki pelit syyskuun EM-kisoissa Itävallassa nähdään YLE:n kanavilla. Lisäksi YLE näyttää loppuottelun, vaikka Suomi ei sinne asti yltäisikään. Valtaosa lähetyksistä on suoria.

- Olemme todella iloisia voidessamme näyttää huippulentopalloa YLE:n kanavilla. Suomen mahdollisuudet menestyä vaikuttavat nyt erinomaisilta ja YLE Urheilu tulee seuraamaan joukkueen suorituksia tarkasti. Uskomme vahvasti yleisön kotisohvillakin nauttivan Suomen taistellessa Euroopan huippujoukkueita vastaan, Tapahtumaurheilun päällikkö Robert Portman YLE Urheilusta sanoo.

Myös Lentopalloliitossa EM-kisojen televisiointi otettiin ilolla vastaan.

- Olemme äärimmäisen tyytyväisiä siihen, että YLE televisioi nämä lajin huippuhetket ja ne ovat kaikkien suomalaisten katsottavissa. Tällaisissa turnauksissa otteluiden kestot vaihtelevat paljon ja se on tv-yhtiöille aika haasteellista, mutta YLE on tehnyt kaikkensa tarjotakseen peleille mahdollisimman hyvät lähetysajat, Lentopalloliiton toimitusjohtaja Hanna Iiskola-Kesonen sanoo.

Suomen alkulohkossa Innsbruckissa pelaavat Ranska, Italia ja Belgia. Sijoittumalla alkulohkossa kolmen parhaan joukkoon Suomen pelit jatkuvat pudotuspeleissä Wienissä.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle