Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Beach volleyn U23 EM-kisat käynnistyvät Portossa

 

Beach volleyn U23 EM-kisat käynnistyvät Portossa


Eveliina Koljonen / Taija Pekkarinen ja Kirill Borichev / Saku Viljamaa kaksikot edustavat Suomea tällä viikolla alle 23-vuotiaiden beach volleyn EM-kisoissa. Kisat pelataan Portugalin Portossa Esplanada Rio de Janeirossa.

Mukana naisten ja miesten sarjoissa on 24 paria. Parit jaetaan kuuteen neljän lohkoon, joista kaikista kaksi parasta sekä neljä parasta lohkokolmosta etenevät pudotuspeleihin.

Lohkopelit pelataan torstaina ja perjantaina jatkopelien käynnistyessä myös perjantaina. Välierät ja finaalit ovat vuorossa sunnuntaina.

Turnauksen teknisenä tarkkailijana toimii Suomessa jo pitkään vaikuttanut Eric Schmidt.

Poikien puolella suosikkeja ovat viime vuoden puolalaiset hopeamitalistit Michal Kadziola / Jakub Szalankiewicz ja neljänneksi sijoittuneet espanjalaiset Fransisco Tomas / Cesar Menendez.

Naisissa suosikkeja ovat puolalaiset kahden vuoden takaiset juniorien maailmanmestarit Kinga Kolosinska / Monika Brzostek sekä venäläiset Maria Ushkova (nuorten MM ja EM-hopeamitalisti) / Ekaterina Syrtseva.

Naisissa mukana ovat myös BMW Pro Tourilta tutut violaiset Kristel Kiens / Kertti Külm ja latvialais-suomalaisetAnete Krastina / Jana Jaudzema.

Viime vuoden vastaavassa turnauksessa Koljonen / Pekkarinen sijoittuivat 15. tilalle ja  poikien puolella Petri Parviainen / Markus Väisänen 14. tilalle.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle