Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten superpesisfinaalit näkyvät suorana Nelonen Pro -kanavalla

Veikkausvinkit

 

Naisten superpesisfinaalit näkyvät suorana Nelonen Pro -kanavalla


Pesäpallon superviikonloput Nelonen Pro -kanavalla

Nelonen Pro on yhteistyössä Superpesiksen kanssa rakentanut todelliset Superviikonloput pesisfaneille. Miesten loppuotteluiden lisäksi nyt myös naisten finaalisarjat näytetään kokonaisuudessaan Nelonen Pro kanavalla 3. syyskuuta alkaen.

"Naisten superpesis on Suomen seuratuin naisten palloilusarja ja haluamme olla mukana myös naisten mestaruuden ratkeamisessa. Luomme viikonlopuista pesispaketin, jossa miesten ja naisten finaalit pelataan samoina päivinä ja näytämme kaikki ottelut suorina aina ratkaisuihin asti, toteaa Nelosen urheiluohjelmapäällikkö Jorma Paakkari"

Finaalisarjat alkavat 3.9. ja mestarit selviävät viimeistään 17.9. ja tarkemmat lähetysajat selviävät myöhemmin Nelonen Pron ja Superpesiksen nettisivuilta.

"Naisten Superpesis on erittäin tärkeä osa kansallispeliämme ja pesisväki on todella tyytyväinen siihen, että Nelonen Pro näyttää miesten lisäksi myös naisten loppuottelut ruudussa, sanoo Superpesiksen toimitusjohtaja Juha Tikkanen"

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle