Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Piippo ja Nurminen yllättäen finaaliin

 

Piippo ja Nurminen yllättäen finaaliin


Miesten SM-finaaleissa erittäin tasaista

Beach Volleyn SM-finaalit 2011 Helsingin Rautatientorilla tarjosivat lauantaina tiukkaa taistelua paikoista sunnuntain mitaliotteluihin.Yllätyksiltä ei vältytty.

Miesten puolella välieriin selviytyi neljä jo etukäteen parhaaksi rankattua paria. Ensimmäisessä välierässä kohtasivat ykkössijoitetut Ville Heiskanen ja Ilari Sivonen sekä nelossijoitetut Pekka Piippo/Jyrki Nurminen.

Ottelu oli erittäin vaihteleva, sillä kaksi ensimmäistä erää menivät näytösnumeroin, mutta molemmissa erissä oli eri voittajat. Kolmas erä oli puolestaan alusta loppuun todella tasainen ja molemmat iskivät pisteitä vuoron perään. Sivosella ja Heiskasella oli kolmannessa erässä jo ottelupallo, mutta lopulta rankingykköset joutuivat nöyrtymään Piipon ja Nurmisen käsittelyssä lukemin 2-1 (11-21,21-12,17-15).

- Mahtavat fiilikset finaalipaikasta. Välierävastustaja oli sellainen, joka saa aina kyllä tehtyä oman pelin vaikeaksi. Tämä ei ollut meiltä mikään huippupeli, vaan melkoista taistelua koko ajan. Onneksi se nyt kuitenkin tällä kertaa riitti, parin nestori Pekka Piippo pohti ottelun tauottua.

28-vuotias ja 200cm pitkä Piippo on pelannut BMW Pro Tourilla 2004 lähtien. Tämä kesä on kuitenkin ensimmäinen Nurmisen parina. Piippo löysi lahjakkaan Nurmisen Oulun aluebeachkilpailuista viime kesänä. Tämä kausi on Nurmisen ensimmäinen Tourilla. Pari on parantanut otteluaan turnaus turnaukselta ja ennen finaaleita miesten sijoitukset ensimmäisestä osakilpailusta alkaen olivat: 7,4,3,2.

- Kevät ja alkukesä treenattiin oululaisittain sanottuna niin kuin pöljät ja nyt on sitten vähän herkistelty ja peli paranee koko ajan. Huomenna lähdetään totta kai voittamaan ja parantamaan peliä vielä tämän päiväisestä, Piippo kertoo.
 
Finaalissa yllättäjät Nurminen ja Piippo eivät tule selviämään ainakaan välierää helpommalla. Vastaan asettuu nimittäin pari Timo Haavisto/Toni Vahela, jotka kaatoivat omassa välierässään kolmossijoitetut Pekka Seppäsen ja Toni Tuomisen yllättävän selvin numeroin 2-0 (21-15,21-16).

Haavisto ja Vahela ovat hallitsevia SM-hopeamitalisteja ja kaksinkertaisia Suomen mestareita. Helsingin SM-finaaleissa 2011 pari on sijoitettu toiseksi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle