Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Morgestern voittoon Hinterzartenissa, Keituri 38.

 

Morgestern voittoon Hinterzartenissa, Keituri 38.


Mäkihypyn FIS kesä Grand Prix jatkui Saksan Hinterzartenissa sunnuntaina 7. elokuuta. Kilpailun voittoon liiteli jälleen Itävallan Thomas Morgestern. ”Morgin” hypyille kertyi Hinterzartenin HS 108-mäessä 108,5 ja 104,5 metriä. Suomalaiskotkista ainoana kilpailuun osallistui Kalle Keituri, muut Suomen mäkikotkat jättivät Hinterzartenin kilpailut väliin ja matkustivat suoraan Ranskan Courcheveliin leirille. Keiturin sijoitus sunnuntain kilpailussa oli 38.

Suomen mäkijoukkueen valmentaja Ari-Pekka Nikkola oli Hinterzartenissa valmentamassa Kalle Keituria kisassa. Hypyt kulkevat harjoituksissa, mutta Nikkolan mukaan suoritukset jäävän vielä alakanttiin kilpailussa. Keiturin kilpailuhyppy kantoi 92,5 metriä.
- Koekierroksella Kalle teki vielä hyvän hypyn niihin olosuhteisiin, mutta kilpailuun tuli vähän yritystä ja asento muuttui. Koko hyppy meni vähän puhki sen vuoksi, kertoi Nikkola Kalle Keiturin päivän hypyistä.
- Tämä vaihe kesästä on ollut nyt tätä. On vielä vaikeuksia siirtää hyviä harjoitushyppyjä itse kilpailuun. Nyt onneksi päästään harjoittelemaan rauhassa Courcheveliin ja tekemään hyviä treenejä, totesi Nikkola.

Suomen joukkue harjoittelee Courchevelissa seuraavaan FIS kesä Grand Prix-kilpailuun saakka. Courchevelin karsintakilpailu hypätään HS 132-mäessä torstaina 11.8. ja varsinainen kilpailu perjantaina 12.8.2011.

Tuloskooste
Mäkihypyn FIS kesä Grand Prix 2011
7.8.2011 Hinterzarten GER, HS 108
1. Thomas Morgestern AUT 268.9
2. Kamil Stoch POL 257.9
3. Richard Freitag GER 253.9
38. Kalle Keituri 99.7

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Kalle Keituri

Tiedot