Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Crocodiles voitti Vaahteraliigan runkosarjan

 

Crocodiles voitti Vaahteraliigan runkosarjan


Seinäjoen Crocodiles voitti Vaahteraliigan runkosarjan toista kertaa peräkkäin. Vahvaan juoksupeliinsä koko kauden luottanut Crocodiles voitti kymmenestä ottelustaan yhdeksän. Päätöskierroksella kaatui jumbojoukkue Turun Trojans 57-7.

Viime kauden hopeajoukkue Crocodiles on voittanut historiansa aikana yhden Suomen mestaruuden, vuonna 2001.

Vaahteraliigan runkosarjan kärkikaksikon muodostivat viime kauden finalistit. Seitsemättä perättäistä mestaruuttaan tavoitteleva Porvoon Butchers lähti kauteen nuorentuneena, mutta voitti silti Crocodilesin tavoin yhdeksän ottelua.

Kolmanneksi sijoittui Helsingin Wolverines ja neljänneksi Lappeenrannan Rajaritarit. Rajaritarit oli runkosarjassa ainoa joukkue joka onnistui kaatamaan Crocodilesin, ja lappeenrantalaiset matkaavat ensi viikolla välierissä Seinäjoelle. Butchers isännöi viime vuoden välierävastustaan Wolverinesia.

Vaahteraliigan häntäpäästä löytyy sarjan maratontaulukon kärkikaksikko Helsingin Roosters ja Turun Trojans. Turkulaiset hävisivät kaikki ottelunsa ja jäivät jumboksi toista kertaa kolmen vuoden sisään. Vain yhden ottelun voittaneelle Roostersille kausi oli seuran menestyksekkään historian huonoin.

SAJL:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle