Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi päätti Moskovan leirin voitolla

 

Suomi päätti Moskovan leirin voitolla


Suomen lentopallomaajoukkue päätti harjoitus- ja pelileirinsä Moskovassa aikaisin sunnuntaina Venäjän Superliigassa pelaavaa VC Guberniya Nizhny Novgorodia vastaan. Ottelun ajankohta oli melko epätyypillinen, sillä peli aloitettiin jo ennen puolta päivää. Suomi voitti ottelun luvuin 0-3 (23-25, 17-25, 23-25). Harjoitusotelun hengessa valmentajat sopivat, että pelataan vielä lisäerä, jonka Guberniya voitti 25-17.

Suomi pelasi aiempien päivien tapaan vaihdellen seitsikkoaan paljon. Leirin pelisuoritusten nousujohteisuus jatkui myös sunnuntaina ja etenkin ensimmäisissä erissä torjunta- ja hakkuripelaaminen olivat hyvällä tasolla. Myös libero Pasi Hyvärinen esitti takakentällä erittäin hyviä otteita poimien muun muassa paljon puolustuspalloja peliin.

Guberniya nousi viime kauden päätteeksi Venäjän pääsarjaan ja on hankkinut kesän aikana riveihinsä venäläisten vahvistusten lisäksi Matti Oivasen ja Serbian maajoukkueen yleispelaaja Nikola Kovacevicin. Guberniya pelasi Suomea vastaan ilman Oivasta, Kovacevicia sekä Venäjän B-maajoukkueen hakkurina Universiadeihin valmistautuvaa Nosenkoa.

- Hyvä että voitettiin ensimmäiset. Oli mukava nähdä myös tulevan joukkueeni peliä. Vaikka kyseessä on sarjanousija ja kolme pelaajaa puuttui, niin peli näytti ajoittain ihan hyvältä. Taso on kuitenkin Venäjällä kova, joten peliä pitää vielä parantaa kautta varten, kommentoi ensi kaudeksi Guberniyan pelipaidan ylleen pukeva Matti Oivanen.

Suomen joukkue matkusti kotiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ja kokoontuu jatkamaan leireilyä Kuortaneen urheiluopistolle tiistaina illalla.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle