Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi kohtaa keskiviikkona Latvian

 

Suomi kohtaa keskiviikkona Latvian


Suomen A-maajoukkue kohtaa keskiviikkona vieraskentällä Latvian. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 19.35.

"Yksilöiden esitykset tärkeitä"

Latvia-ottelu on Huuhkajille valmistautumista syksyn EM-karsintapeleihin.

- Nyt pitää ottaa taas askel eteenpäin joukkueen kasaamisessa, pelaajien tarkkailussa ja pelitavan sopeuttamisessa. Kaikki tämä vie aikaa. Ja mitä kesällä totesimme, se mistä lähdemme liikkeelle, ei ole korkea taso, päävalmentaja Mixu Paatelainen sanoo.

Latviaa vastaan joukkueessa on mukana kuusi pelaajaa Veikkausliigasta, joista Mika Ääritalo ja Teemu Pukki pelaavat keskiviikkona avauskokoonpanossa. Mukana on myös muita tuoreita maajoukkuekasvoja ulkomaiden sarjoista, kuten Teemu Turunen, Ville Jalasto ja Kari Arkivuo. Pelaajakokeilut ovatkin tärkeässä asemassa.

- Totta kai haluan aina voittaa, mutta myös yksilöiden esitykset ovat tärkeitä. Teemme pelaajakokeiluja ja annamme mahdollisuuden onnistumisiin. Toivottavasti niitä tulee. Matka on vielä pitkä tässä projektissa, Mixu summaa.

Mixun mukaan keskiviikkona on odotettavissa varsin kova haaste.

- Latvia-peli on hyvä ennen syksyn EM-karsintapelejä. Vastus ei ole missään nimessä huono. Siellä on hyviä, nopeita ja taitavia pelaajia.

- Latvia pystyy varmasti testaamaan meidän puolustuspelaamista, päävalmentaja sanoo.

Päävalmentaja Paatelainen korostaa pallollista pelaamista ja sen kehittämistä.
- Toivon, että meidän pallollinen pelaaminen menee eteenpäin, ja että pystymme luomaan tilanteita ja sitä kautta sitten pikku hiljaa koko ajan paremmin viimeistelemään. Se on se pallonhallinnan tarkoitus.

Suomi ja Latvia kohtaavat keskiviikkona A-maaottelussa Riikassa kello 19.35.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle